آشپزی و تغذیه

گوجه پلو با گوشت قلقلی | طرز تهیه گوجه پلو با گوشت قلقلی | دمی گوجه با گوشت

گوجه پلو با گوشت سرخ شده یک غذای لذیذ و سنتی ایرانی است که با دستورهای مختلف تهیه می شود. از این غذا می توانید در مهمانی ها و مجالس خود نیز استفاده کنید.

گوجه پلو با گوشت سرخ شده

گوجه پلو چیست؟ چیزی که در اینجا به آن گوجه پلو می گوییم بسیار شبیه به پلو استانبولی است. همه ما دم گوجه فرنگی یا استانبول را می شناسیم. گوجه پلو با گوشت سرخ شده اما شیک تر و مجلل تر است، به خصوص اگر با سیب زمینی سرخ کرده سرو شود. در طرز تهیه گوجه پلو متوجه خواهید شد که برنج خوش طعم و تمیز را در قالب در ظرف برمی گردانند. سیب زمینی و گوشت سرخ شده را جداگانه سرخ کرده و روی گوجه پلو تزیین می کنیم. با مجله دلتا با من باش.

عناصر

  • گوجه فرنگی: 4-5 عدد
  • پیاز: 1 عدد
  • برنج: ۲ پیمانه
  • گوشت چرخ کرده: 300 گرم
  • سیب زمینی: 2 عدد
  • نمک و فلفل سیاه: به اندازه کافی
  • زردچوبه: 2 قاشق چایخوری
  • پودر پاپریکا: 4 قاشق چایخوری
  • روغن زیتون: 6 قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری

دم گوجه فرنگی با گوشت

طرز تهیه گوجه پلو با گوشت سرخ شده

مرحله اول

کدو سبز را پوست گرفته، رنده کرده و آب آن را بگیرید. پیاز را نگینی خرد کنید. با یک قاشق روغن زیتون تفت دهید تا طلایی شود. در این مرحله می توانید کمی زردچوبه نیز اضافه کنید.

فاز دوم

گوجه فرنگی له شده را به پیاز اضافه کنید و با آن مخلوط کنید. تفت دادن را ادامه دهید تا آب گوجه فرنگی روی حرارت تبخیر شود. سپس نمک، فلفل و 2 قاشق چایخوری پودر پاپریکا را اضافه کنید.

۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را به مخلوط گوجه فرنگی و پیاز اضافه کنید تا رنگ بهتری پیدا کند. بعد از 2 دقیقه تفت دادن، یک قاشق غذاخوری دیگر روغن زیتون اضافه کنید.

سطح سوم

برنج را با کمی روغن، نمک و چند لیوان آب روی آتش بگذارید تا پخته شود. فقط آن را درشت تر از حد معمول بگیرید و آبکش کنید.
برنج آبکش شده را روی مخلوط گوجه فرنگی بریزید و خوب مخلوط کنید. سپس کف قابلمه را با چربی چرب کنید و وقتی کمی داغ شد، گوجه برنج را اضافه کنید.
کمی آب بریزید، برنج را با قاشق صاف کنید و کمی فشار دهید. سپس در کاسه را ببندید. بعد از 5 دقیقه شعله زیر برنج را کم کنید.

مرحله چهارم

سیب زمینی ها را نگینی خرد کرده و در دو قاشق غذاخوری روغن زیتون سرخ کنید. آن را کنار بگذارید. گوشت چرخ کرده را با 1 قاشق چایخوری زردچوبه، 2 قاشق چایخوری پاپریکا و کمی نمک و فلفل مزه دار کنید. دو قاشق غذاخوری روغن زیتون را کف یک تابه داغ بریزید. قلب من گوشت است. بعد از سرخ شدن طرف دیگر، حرارت را کم کنید و در تابه را بگذارید تا مغزها بپزند.

آخرین مرحله

بعد از یک ساعت از تخمیر برنج، آن را خاموش کنید. در قابلمه را ببندید و آب سرد را به ته قابلمه برسانید. حالا گوجه پلو را به ظرف مورد نظر برمی گردانیم و با سیب زمینی سرخ می کنیم و با گوشت سرخ شده و جعفری تازه تزیین می کنیم.

طرز تهیه گوجه پلو

پروپوزال مطالعهخورش شلغم مقوی و پر ویتامین را بخوانید.

برنامه را دانلود کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا