آشپزی و تغذیه

گوجه خشک | طرز تهیه گوجه خشک | گوجه خشک با روغن زیتون


چه غذاهای ایتالیایی دوست داشته باشید و چه غذاهای سنتی مانند املت ، آبگوشت و آرد ، گوجه فرنگی خشک می تواند خوشمزه بودن غذای شما را دو چندان کند.

گوجه فرنگی خشک شده طماطم

تابستان فصل تهیه رب گوجه فرنگی و گوجه فرنگی خشک شده طماطم او هست. به طور کلی ، می توانید گوجه فرنگی های خشک شده را جایگزین تمام غذاهایی که نیاز به رب یا گوجه فرنگی دارند ، از خورشت و خورشت گرفته تا لوبیا ، پلو ، مربا ، ماکارونی ، پیتزا و حتی سوپ هایی مانند گوجه فرنگی و خورش کنید. بیشتر بخوانید در مورد Delta Magazine You Study گوجه فرنگی خشک شده در آفتاب ، آفتاب و پودر گوجه خشک ، و همچنین گوجه فرنگی خشک شده در روغن زیتون.

طرز تهیه گوجه فرنگی خشک

مرحله اول

برای تهیه گوجه فرنگی خشک ، قسمت سبز گوجه فرنگی را بردارید. سپس هر گوجه فرنگی را به صورت افقی به سه یا چهار برش برش دهید (ضخامت هر ورقه باید 1 سانتی متر باشد). برش های گوجه فرنگی را نمک نزنید زیرا در حال چکیدن است و گوجه ها را خشک نمی کنید.

مرحله دوم

در زیر سینی یک پارچه ضخیم پهن کرده ، گوجه فرنگی ها را روی آن قرار داده و بگذارید در آفتاب خشک شود. یک یا دو روز صبر کنید و سپس گوجه فرنگی ها را زیر و رو کنید. در صورت آفتابی بودن هوا معمولاً چهار روز کافی است. اگر گوجه فرنگی بعد از چهار روز خشک نشده است ، مدت طولانی تری آن را در آفتاب بگذارید.

یادداشت مهم

  • شب سینی داخل خانه بیاورید تا رطوبت ، شبنم و هوای سرد گوجه ها را خیس نکند. وقتی دو طرف گوجه فرنگی کاملا خشک شد ، از آنها در طول سال در یک پارچه یا کیسه پلاستیکی فریزر استفاده کنید. همچنین می توانید گوجه فرنگی های خرد شده را روی اجاق گاز بپزید.
  • به یاد داشته باشید که گوجه فرنگی های خشک شده پس از خشک شدن سیاه و کمی تیره می شوند و این مشکلی نیست.
  • اگر می خواهید پودر گوجه فرنگی درست کنید ، گوجه فرنگی های خشک شده را در چرخ کرده قرار دهید و چرخ کنید. پودر گوجه فرنگی برای تهیه ماکارونی ، ساندویچ ، پیتزا ، ماکارونی و حتی املت گوجه فرنگی ، خورشت و آبگوشت بسیار خوشمزه است. برای حفظ پودر گوجه فرنگی می توانید کمی نمک به آن اضافه کرده و مخلوط کنید تا فرم نگیرد.

گوجه فرنگیها

طرز تهیه گوجه فرنگی خشک شده در فر

گوجه فرنگی های خرد شده را هر چند وقت یکبار روی یک توری مشبک و درون فر قرار می دهیم. فر را روی 100 تا 120 درجه سانتی گراد تنظیم کنید و 8 تا 10 ساعت صبر کنید تا گوجه فرنگی آماده شود. اگر یک گوجه فرنگی را از وسط خرد کردید ، ابتدا داخل گوجه فرنگی را برش بزنید. صبر کنید تا خشک شوند ، سپس گوجه فرنگی های خشک شده را در روغن زیتون چاشنی کرده و آنها را در چرخ آسیاب کرده و پودر گوجه خشک درست کرده یا منجمد کنید.گوجه فرنگیها

طرز تهیه گوجه فرنگی خشک در روغن زیتون

گوجه فرنگی خرد شده در روغن زیتون نیز یکی از چاشنی های سنتی و کلاسیک غذاهای ایتالیایی برای تنقلات ، ماکارونی و پیتزا است و در بسیاری از موارد جای رب گوجه فرنگی را می گیرد. برای تهیه این چاشنی خوشمزه و بی نظیر ، یک گوجه فرنگی خرد شده را با چند حبه سیر ، یک شاخه نعنا یا یک شاخه رزماری و کمی فلفل قرمز خشک یا پودر فلفل قرمز در یک فنجان روغن زیتون ریخته و در جای خشک و خنک نگه دارید.

گوجه فرنگی خشک شده در روغن زیتون

پیشنهاد مطالعه: برای یادگیری طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه ، پیتزا گوجه فرنگی را بخوانید ؛ بیاموزید که چگونه به راحتی و خوشمزه بپزد.

برنامه را بارگیری کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا