آشپزی و تغذیه

کیک گردویی | طرز تهیه کیک گردویی | کیک گردویی بدون فر | کیک گردویی ساده

اگر فر ندارید اما می خواهید یک کیک خانگی خوشمزه درست کنید ، پیشنهاد می کنیم کیک گردویی بدون فر را امتحان کنید.

کیک گردویی

کیک گردو یکی از خوشمزه ترین کیک ها و دسرهایی است که می توان آن را به دو روش تهیه کرد ، بدون فر و فر. کیک گردو بافت اسفنجی دارد و مواد اصلی آن تخم مرغ ، شیر ، ماست و گردو است. در این بخش از مجله دلتا می خواهیم طرز تهیه کیک گردویی بدون استفاده از فر را به شما آموزش دهیم. البته باید به خاطر داشته باشید که استفاده از فر یا عدم استفاده از آن ، طعم خوشمزه این کیک خوشمزه را کم نمی کند.

عناصر:

  • آجیل خرد شده: ½ پیمانه
  • تخم مرغ: سه عدد
  • شیر: نصف پیمانه
  • ماست: نصف فنجان
  • بیکینگ پودر: دو قاشق چایخوری
  • شکر: یک پیمانه
  • روغن: نصف فنجان
  • آرد: 2.5 پیمانه
  • وانیل: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

1- قابلمه روی را روی حرارت ملایم قرار دهید. یک پایه فلزی داخل آن قرار دهید و آن را در حرارت قرار دهید. گلدانی را انتخاب کنید که با الگوی مورد نظر شما مطابقت داشته باشد.

2- آرد را با بیکینگ پودر الک کنید.

3- تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط کرده و ادامه دهید تا رنگ آن روشن شود و حجم آن دو برابر شود.

4- همزن را کم کرده و ماست و شیر را به مواد اضافه کنید.

5- سپس روغن ، آرد و بیکینگ پودر الک شده را به آن اضافه کنید.

6. هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.

7- قالب را چرب کرده و روی آن آرد بپاشید. (همچنین می توانید از کاغذ روغنی استفاده کنید)

۸- خمیر کیک به اندازه ملاقه که درست کرده اید را در کف قالب بریزید.

9- گردوی خرد شده را به بقیه مخمر اضافه کنید.

10. آنها را به آرامی با شیرین مخلوط کرده و بقیه مخمر را اضافه کنید.

11- قالب را روی سه پایه فلزی داغ داخل قابلمه قرار دهید.

12. کیک شما در حدود پنجاه دقیقه آماده است.

اگر به طرز تهیه کیک و شیرینی خانگی علاقه دارید ، طرز تهیه نان شیر عسل خانگی را مطالعه کنید.

یادداشت:

حدود 20 دقیقه طول می کشد تا مواد لازم برای تهیه این کیک خوشمزه آماده شود.
می توانید از این کیک به عنوان میان وعده و دسر لذت ببرید.

پیشنهاد مطالعهدر مورد پخت هویج خوشمزه و مغذی بیشتر بخوانید.

برنامه را بارگیری کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا