آشپزی و تغذیه

کیک کاراملی شکلاتی | طرز تهیه کیک کاراملی شکلاتی | کیک کاراملی

کیک شکلاتی و کارامل یکی از خوشمزه ترین و معطر ترین کیک ها است که طرفداران زیادی دارد. این کیک بسیار راحت و خوشمزه است.

کیک شکلاتی و کارامل

کیک شکلاتی یکی از معروف ترین کیک های جهان است. کیک شکلاتی با ظاهر استثنایی و طعم خوشمزه همه را وسوسه می کند که حداقل یک تکه از این دسر فوق العاده بخورند. حالا فرض کنید کارامل به یک کیک شکلاتی اضافه شده است. عالی خواهد بود. بنابراین برای جشن گرفتن یک تیر دوگانه ، امروز چگونه آماده شوید کیک شکلاتی و کارامل ra dir مجله دلتا ما آن را برای شما آماده کرده ایم.

عناصر

  • کره: 300 گرم
  • شکر قهوه ای: 300 گرم
  • تخم مرغ بزرگ: سه عدد
  • بیکینگ پودر: یک و نیم قاشق
  • پودر کاکائو: 85 گرم
  • آرد ساده: 225 گرم
  • خامه ترش: 225 میلی لیتر
  • کرم صبحانه پرچرب: 300 میلی لیتر
  • دسر شیر کارامل: پنج قاشق غذاخوری
  • شکلات با طعم کارامل (ریز خرد شده): 25 گرم

نحوه تهیه

مرحله اول

ابتدا فر را روشن کرده و درجه حرارت را روی 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم شود. داخل قالب مورد نظر را با مقداری کره چرب کنید. کاغذ روغنی را به اندازه کف قالب برش داده و کف قالب پهن کنید.

فاز دوم

300 گرم کره را در یک کاسه بزرگ بریزید ، 300 گرم شکر قهوه ای اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا خوب مخلوط شود. تخم مرغ ها را بزنید و یکی یکی به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس یک و نیم قاشق غذاخوری بیکینگ پودر و 85 گرم پودر کاکائو را اضافه می کنیم. یک سوم آرد را اضافه کرده و هم بزنید.

بخوانید:  مرغ بوربن

سطح سوم

وقتی مواد خوب مخلوط شدند ، نصف خامه ترش را اضافه کرده و هم بزنید. بقیه آرد را اضافه کرده و هم بزنید. سپس بقیه خامه ترش را اضافه کنید. بعد از اینکه همه مواد به خوبی مخلوط شدند ، کرم تزئینی را داخل قالب بریزید و سطح آن را با قاشق صاف کنید.

مرحله چهارم

قالب را در فر از قبل گرم شده قرار دهید. بگذارید کیک به مدت 30 دقیقه در فر بپزد. بعد از 30 دقیقه یک سیخ یا چنگال چوبی را داخل کیک فرو کنید. اگر سیخ تمیز است و تکه های کیک به آن نمی چسبند ، پس کیک خوب پخته شده است. در غیر این صورت ، اجازه دهید کیک چند دقیقه دیگر بپزد. سینی را با دقت از فر خارج کرده و کنار بگذارید تا خنک شود. سپس کیک را از قالب خارج کرده و روی یک توری فلزی قرار دهید تا کاملاً خنک شود.

مرحله پنجم

وقتی کیک خوب سرد شد ، آن را از وسط نصف کنید تا دو لایه کیک به دست آید. یک کاسه بردارید و 300 میلی لیتر خامه صبحانه را با 2 قاشق غذاخوری شیر کارامل مخلوط کنید تا یک مخلوط یکدست حاصل شود. یک لایه کیک را روی سطح صاف یا در ظرف سرو قرار دهید. نصف مقدار مخلوط آماده شده را روی کیک بمالید. سپس بقیه شیرینی شیر را روی آن بریزید و پهن کنید. لایه دوم کیک را بگذارید و با بقیه مخلوط خامه و شیر بپوشانید. مقداری شکلات کارامل را خرد کرده و روی آن را روی کیک تزئین کنید.

پیشنهاد مطالعهکیک پودینگ لیمو خوشمزه ما را بخوانید.

برنامه را بارگیری کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا