آشپزی و تغذیه

کیک پودینگ لیمویی | طرز تهیه کیک پودینگ لیمویی | پودینگ لیمویی


در بین خوشمزه ترین و سریع ترین دسرها انواع مختلف کیک پودینگ وجود دارد ، می توانید پودینگ را با انواع طعم ها تهیه کنید.

کیک لیمو با شیر

کیک لیمو با شیر یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین دسرهایی است که می توانید خیلی راحت و سریع در خانه آن را بپزید و تهیه کنید. مواد اصلی این کیک شامل آرد ، آب لیمو تازه ، تخم مرغ ، شیر و شکر است و می توانید برخی از مواد آن را کم یا زیاد کنید. می توانید به جای شکر از پودر قند استفاده کنید و بعد از آماده شدن کیک ، کمی پودر قند روی آن بریزید. با مجله دلتا با من باش.

پودینگ کیک لیمو یک دسر خوشمزه و محبوب در همه مهمانی ها و مجالس است. می توانید این دسر را برای انواع مجالس دوستانه و خانوادگی در خانه بپزید و تهیه کنید و از طعم و عطر آن لذت ببرید.

عناصر

  • آرد: 50 گرم
  • شیر: 1 پیمانه
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • شکر: نصف فنجان
  • کره: 60 گرم
  • وانیل: یک قاشق غذاخوری
  • آب لیمو: یک چهارم فنجان
  • نمک: نصف قاشق چایخوری

پودینگ لیمو

چگونه آماده شود

  1. ابتدا سفیده و زرده را در دو کاسه جداگانه بریزید.
  2. زرده تخم مرغ را هم بزنید و خوب مخلوط کنید.
  3. سپس شیر ، کره ، شکر و آب لیمو تازه را به زرده تخم مرغ اضافه کرده و مخلوط کنید.
  4. آرد را الک کرده ، نمک را به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه کرده و هم بزنید.
  5. سفیده تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا کف کند.
  6. سپس سفیده تخم مرغ را به مخلوط زرده اضافه کرده و مخلوط کنید.
  7. فر را روی 170 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا داغ شود.
  8. کاسه های کوچک فر را با کمی کره یا روغن چرب کنید.
  9. سپس نصف قالب های فر را با شیر پر کنید.
  10. کاسه ها را به مدت 45 دقیقه در فر قرار دهید ، تا آماده شوند.
  11. برای تزئین پودینگ می توانید از انواع میوه های فصلی استفاده کنید.

پوست لیمو ترش و لیمو ترش فصل لیمو بسیار محبوب است. نوع دیگری از دستور العمل را در مجله دنبال کنید.

پیشنهاد مطالعهطرز تهیه ترافل خرما ، دسر ساده و مغذی را بخوانید.

برنامه را بارگیری کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا