آشپزی و تغذیه

کیک پسته و هل | طرز تهیه کیک پسته و هل | کیک پسته با هل

کیک هل پسته یک کیک نشاط آور و خوشمزه است که اگر یک بار آن را امتحان کنید طعم خوب آن را به یاد خواهید آورد.

کیک پسته و هل

کیک پسته یکی از خوشمزه ترین و خوش رنگ ترین کیک های ایرانی است. می توانید کیک پسته ای را در تابه وسط خالی درست کنید و روی آن را با انواع خامه و خامه تزیین کنید و در پذیرایی از آن استفاده کنید. برای تهیه این کیک از کره استفاده می شود و اگر طعم کره را دوست ندارید می توانید از قیمه استفاده کنید. یادتان باشد برای تهیه کیک از آرد شیرینی پزی استفاده کنید تا رنگ کیک روشن بماند. با مجله دلتا طرز تهیه را تماشا کنید کیک پسته و هل بیا با هم یاد بگیریم

عناصر

  • 5 عدد تخم مرغ
  • کره 125 گرم
  • 250 گرم آرد
  • 220 گرم شکر
  • پودر پسته 80 گرم
  • شیر 80 میلی لیتر
  • بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
  • پودر هل 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک پسته و هل

مرحله اول

ابتدا همه مواد کیک را به دمای محیط برسانید تا به طور یکنواخت گرم شوند. قبل از مخلوط کردن آرد، دو قاشق غذاخوری از آن را بردارید و با پودر پسته مخلوط کنید و کنار بگذارید. سپس آرد را با بکینگ پودر مخلوط کرده و سه بار الک کنید تا آرد هوا شود. سپس فر را روشن کنید تا با دمای 180 درجه گرم شود.

فاز دوم

سپس زرده و سفیده تخم مرغ را با دقت جدا کنید. حالا سفیده ها را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و فرم بگیرد. سپس سفیده ها را در یخچال بگذارید تا خنک شود.

بخوانید:  مرغ بوربن

طرز تهیه کیک پسته و هل

سطح سوم

کره نرم شده را در دمای اتاق با شکر مخلوط کنید. با همزن برقی بزنید تا قهوه ای روشن شود. سپس زرده تخم مرغ را اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید و هر زرده را اضافه کنید. سپس نیمی از مخلوط آرد را اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله چهارم

نصف شیر را بریزید و مخلوط کنید. سپس بقیه آرد و شیر را اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شود. سپس پودر پسته مخلوط شده با آرد را با پودر هل تازه اضافه کنید و هم بزنید. حالا سفیده ها را به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید. ماده نفخ کننده را نباید مصرف کرد.

مرحله پنجم

مواد را به آرامی در یک جهت هم بزنید تا یکدست شود. سپس قالب مورد نظر را چرب کنید یا از روغن یا آرد برای جدا کردن استفاده کنید. مواد کیک را در قالب ریخته و سطح آن را صاف کرده و به مدت 50 دقیقه در فر قرار دهید تا پخته شود.

نکات مهم

  • دلیل اضافه کردن آرد به پودر پسته ته نگرفتن پسته است.
  • برای سبز شدن کیک می توانید از کمی رنگ سبز رنگ استفاده کنید.
  • می توانید همراه با پودر آن از مقداری پسته خرد شده استفاده کنید.
  • حتما قبل از خارج کردن کره از فر با یک خلال دندان در مرکز آن ها را تست کنید و در صورت لزوم زمان بیشتری بگذارید.

پروپوزال مطالعه: طرز تهیه نان موزی در مورد یک شام مقوی بخوانید.

برنامه را دانلود کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا