آشپزی و تغذیه

کیک هویج خانگی | طرز تهیه کیک هویج خانگی | دستو پخت کیک هویج


کیک هویج یکی از کیک هایی است که اگر طبق دستور پخت نشود چندان جالب نخواهد بود. به دلیل وجود هویج ممکن است کیک حالت خمیری و چسبناکی پیدا کند.

کیک هویج خانگی

یکی از بهترین راه ها برای پخت کیک خانگی، تهیه کیک خانگی در این روزهای سخت است که ماندن در خانه می تواند برای بسیاری از ما خسته کننده و خسته کننده باشد. همچنین می توانید از تمام اعضای خانواده دعوت کنید تا در تهیه بهترین کیک هویج به شما کمک کنند. هیچ چیز بیشتر از کار کردن با هم در خانه روابط خانوادگی را بهبود نمی بخشد، به ویژه پخت کیک. به ویژه، با محول کردن کارهای کوچک به کودکان، آنها را مسئول می‌سازید و کمک خواستن از مرد خانه باعث می‌شود که او درگیر کارهای خانه شود. با مجله دلتا به سبک آشپزی دقت کنید کیک هویج خانگی با هم ساده و خوشمزه یاد بگیرید.

عناصر

  • آرد: ۲ قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری
  • جوش شیرین: 1 قاشق چایخوری
  • نمک: نصف قاشق چایخوری
  • دارچین: 2 قاشق چایخوری
  • پودر جوز هندی: 1/4 قاشق چایخوری
  • زنجبیل: 1/4 قاشق چایخوری
  • تخم مرغ: 4 عدد
  • روغن مایع: 3/4 فنجان (175 میلی لیتر)
  • سس سیب شیرین نشده: 1/2 فنجان (130 گرم)
  • شکر سفید: 1 فنجان (200 گرم)
  • شکر قهوه ای روشن: 3/4 فنجان (150 گرم)
  • اسانس وانیل: 2 قاشق چایخوری
  • هویج ریز رنده شده: 3 وعده (348 گرم)
  • گردو خرد شده: 1 فنجان (اختیاری)

طرز تهیه کیک هویج

مرحله اول

فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. دو تکه گرد به قطر 22 سانتی متر را با کره چرب کنید. کف کاغذ پخت را کف آن قرار دهید. کاغذ رو هم چرب کن مقداری آرد روی آن بپاشید. هم بزنید تا آرد اضافی گرفته شود. می توانید یک پارچه مرطوب دور آن بپیچید تا سطح آن صاف شود.

طرز تهیه کیک هویج خانگی

فاز دوم

در یک کاسه یا کاسه مناسب، کیک، روغن، سس سیب، تخم مرغ، شکر سفید و قهوه ای و عصاره وانیل را با همزن مخلوط کنید.
مواد خشک را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند. هویج رنده شده را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. مخلوط را در 2 قالب مافین آماده شده بریزید.

سطح سوم

قالب ها را در فر از قبل گرم شده قرار دهید و به مدت 33 تا 38 دقیقه بپزید یا با فرو بردن یک خلال دندان در وسط کیک تمیز بیرون بیایید.
کیک را از فر خارج کرده و به مدت 10 دقیقه در قالب استراحت دهید تا خنک شود. سپس چاقو را به اطراف بکشید تا لبه های کیک از قالب جدا شود و آن را روی توری خنک کننده قرار دهید تا کاملا خنک شود.
روی کیک را با خامه آماده شده تزئین کنید. سپس در صورت تمایل تزیین را با گردوی خرد شده کامل کنید.

یادداشت مهم

  • سس سیب شیرین نشده: کیک هویج معمولا حاوی مقدار زیادی روغن است، اما می توانید نصف روغن را جایگزین سس سیب شیرین نشده کنید.

پروپوزال مطالعهطرز تهیه کیک یزدی با زعفران بدون فر را بخوانید.

برنامه را دانلود کنید

منبعمجله قرمز














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا