آشپزی و تغذیه

کیک هلو برگردان | طرز تهیه کیک هلو برگردان | دستور پخت کیک هلو برگردان

کیک آبنبات چوبی یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین کیک هایی است که با میوه های فصل تهیه می شود.

کیک هلو

کیک هلو نوعی کیک است. نان های برگردان هلویی امروزه بسیار محبوب هستند و ظاهری بسیار شیک و مدرن دارند و برای مهمانی ها بسیار مناسب هستند. در تهیه این کیک ها به جای ریختن میوه در وسط کیک در مواد ، آنها را با سس ته قالب قرار داده و بعد از پخت شبیه عکس می شوند. در تهیه این کیک ها قالب گیری و آماده سازی مواد مهمترین نکته است تا بتوانید به راحتی آنها را برگردانید و تکه های میوه روی کیک باقی بماند و به راحتی از قالب جدا شوند. با مجله دلتا با من باش.

عناصر

  • تخم مرغ: سه عدد
  • شکر: یک پیمانه
  • شیر: 1 پیمانه
  • روغن: نصف فنجان
  • آرد: 2 قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر: 1 قاشق غذاخوری
  • وانیل: 1 قاشق چایخوری
  • هلو: 5 عدد

مواد تشکیل دهنده کارامل

  • شکر: یک پیمانه
  • آب سرد: دو قاشق غذاخوری

مرحله اول: آماده کردن

ابتدا همه مواد کیک را قبل از شروع کار به دمای اتاق برسانید. سپس فر را با دمای 180 درجه به مدت 15 دقیقه روشن کنید. سپس آرد را با بیکینگ پودر مخلوط کرده و سه بار الک کنید.

مرحله دوم: کارامل را آماده کنید

سپس هلوها را بشویید ، آنها را از وسط نصف کنید ، تفاله را جدا کرده و خرد کنید. سپس کف ظرف مورد نظر را کاغذ روغنی می گذاریم و هلوهای شکل دلخواه را در کف قالب می گذاریم ، سپس شکر و آب را داخل تابه می ریزیم و هم می زنیم تا شکر کم کم حل شود. سپس ظرف را به صورت دورانی هم بزنید تا کمی رنگ کارامل پیدا کند و در نهایت کارامل آماده شده را روی هلوها بریزید.

مرحله 3: تخم مرغ ها را بزنید

برای تهیه کیک ، تخم مرغ ، شکر و وانیل را در یک کاسه بریزید و با همزن برقی به مدت 5 دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. سپس شیر را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر هم بزنید. سپس روغن مایع را اضافه کرده و کمی هم بزنید تا ترکیب شود.

مرحله چهارم: خمیر کیک هلو را آماده کنید

حالا باید به تدریج مخلوط آردی که آماده کرده اید را به مواد اضافه کرده و هم بزنید. می توانید مواد را با لیزین در یک جهت مخلوط کنید. به طوری که پف به خواب نرود ، یا می توانید از مخلوط کن آهسته برای مخلوط کردن استفاده کنید.

مرحله 5: کیک هلو را بپزید

حالا مخلوط کیک را در قالب آماده شده می ریزیم و در فر از قبل گرم شده در پنجره وسط فر به مدت 5 دقیقه با دمای 180 درجه قرار می دهیم تا کیک بپزد. سپس آن را از فر و اطراف کیک خارج کرده و به بشقاب برمی گردانیم.

پیشنهاد مطالعه: طرز تهیه کاماچی خوشمزه ، مقوی و دلچسب را بخوانید.

برنامه را بارگیری کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا