آشپزی و تغذیه

کیک ماست | طرز تهیه کیک ماست | کیک ماست با لیمو | طرز تهیه کیک ماست با لیمو


استفاده از ماست در روزهای تابستان ایده جذابی است ، به خصوص اگر با عصاره و عطر لیمو جذاب همراه باشد.

کیک ما

بهترین راه برای آماده شدن برای روزهای گرم تابستان چیست؟ کیک ما یاد می گیرد در روش تهیه کیک ماست از ماست به جای شیر استفاده می شود. با ماست می توانید یک کیک خوشمزه و ترد درست کنید. بنابراین ، مصرف آن در این روزهای گرم شما را زیاد اذیت نمی کند و احساس سنگینی نمی کنید. پس با مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کیک ماست با آب لیمو

  • آرد همه منظوره 210 گرم
  • بیکینگ پودر دو قاشق چایخوری
  • نمک 1.4 قاشق چایخوری
  • فنجان قند
  • لیمو
  • ماست پرچرب سه چهارم فنجان
  • سه تخم مرغ
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 120 میلی لیتر روغن گیاهی

طرز تهیه کیک ماست با آب لیمو

مرحله اول

فر را روی 350 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا داغ شود. در همین حال ، یک قالب کیک را با یک برس پخت چرب کنید.

فاز دوم

در مرحله دوم روش تهیه ماست ، یک کاسه متوسط ​​می گیریم. آرد ، نمک و بیکینگ پودر را در یک کاسه مخلوط کنید.

سطح سوم

در یک کاسه بزرگ ، پوست لیمو را رنده کرده و با شکر مخلوط کنید. سپس ماست پر چرب و وانیل را به مخلوط شکر و لیمو اضافه کنید. در مرحله بعد ، تخم مرغ ها را در یک کاسه خرد کرده و با همزن دستی بزنید تا خوب مخلوط شوند. بعد از افزودن تخم مرغ ، نوبت به افزودن آرد می رسد. به تدریج آرد را اضافه کنید. به هم زدن ادامه دهید تا خمیر یکدست شود. در آخر تمام روغن را در یک قاشق غذاخوری اضافه کرده و با خمیر مخلوط می کنیم تا خامه به قالب نچسبد.

مرحله چهارم

در این مرحله ، کرم تزئینی را داخل قالب بریزید و به مدت 50 تا 55 دقیقه در فر قرار دهید. صبر کنید تا کیک طلایی شود. بعد از این مدت کیک را از قالب خارج کرده و در بشقاب مناسب سرو کنید. کیک ماست آماده سرو است. نوش جان!

نکاتی در مورد طرز تهیه کیک ماست با آب لیمو

  • یک چنگال تمیز را داخل کیک فرو کنید تا از پخت آن مطمئن شوید. اگر خمیر به آن نچسبید ، کیک شما آماده است و خوب پخته شده است.
  • قبل از اینکه کیک را از قالب جدا کنید ، پنج دقیقه بگذارید خنک شود. سپس کیک را از قالب روی کف فلزی قرار دهید تا بیشتر خنک شود.
  • کیک را در یک ظرف بسته نگه دارید تا از خشک شدن آن جلوگیری شود. بعد از حدود سه تا چهار روز بافت کیک کمی خشک می شود. اما می توانید آن را با مربا و پنیر امتحان کنید.
  • از این دستور به عنوان پایه ای برای کیک ماست خود استفاده کنید و از طعم های دیگر به جای لیمو مانند شکلات ، توت فرنگی ، قهوه ، پرتقال یا هر طعم دیگری که دوست دارید استفاده کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای یادگیری نحوه طبخ انواع غذاهای خوشمزه ، طرز تهیه دسرهای ترد و خوشمزه بهشتی را در خانه بخوانید.

برنامه را بارگیری کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا