آشپزی و تغذیه

کیک شیر برنج | طرز تهیه کیک شیر برنج | دستور پخت کیک شیر برنج


شیر برنج یکی از معروف ترین و خوشمزه ترین دسرهای شرق آسیا است ، زیرا در هر کشور به روش های مختلفی تهیه می شود.

آب نبات

کیک شیر برنج این یکی از کیک های ساده و محبوب چینی است که بیشتر در جشن های سال نو چینی تهیه و سرو می شود. چینی ها نوعی برنج به نام دارند برنج شیرین از آنها برای پخت این کیک استفاده می شود. اما می توانید این کیک را با برنج خرد شده نیز بپزید. تهیه این دسر به هیچ وجه دشوار نیست و کافی است مراحلی را که ذکر کردم برای تهیه یک کیک شیر برنج خوشمزه و متفاوت دنبال کنید. طرز تهیه کیک شیر برنج چینی مجله دلتا مجلة با من باش.

مواد لازم برای تهیه کیک شیر برنج

  • ساقه وانیل عدد
  • پوست لیمو مرباخوری
  • قند 125 گرم
  • پودر وانیل قاشق سوپخوری
  • پنیر کوارک کم چرب 250 گرم
  • توت قرمز 250 گرم
  • برنج نیم دانه 2 اندازه گیری
  • شیر کم چرب 400 میلی لیتر
  • قاری 75 گرم
  • یک تخم مرغ 4 عدد
  • پودر خمیرمایه قاشق کوچک
  • آب لیمو قاشق سوپخوری
  • شکر دانه درشت قاشق سوپخوری

طرز تهیه کیک شیر برنج چینی

مرحله اول

ابتدا وانیل را از طول برش دهید. با استفاده از نوک چاقو مغز را بتراشید. شیر کم چربساقه های وانیل ، غلاف ها و پوست لیمو را در قابلمه ای با آب بجوشانید. سپس برنج را اضافه کرده و اجازه دهید برنج به مدت 20 دقیقه آرام آرام بپزد. ساقه وانیل و پوست لیمو را از قابلمه خارج کنید.

مرحله دوم

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و روی قالب کیک را با کاغذ کره بپوشانید. در یک کاسه ، مارگارین را با شکر مخلوط کرده و هم بزنید تا کف شود. سفیده و زرده را جدا کرده و سپس زرده را به غنچه اضافه کنید. پودر وانیل و بیکینگ پودر را با آنها مخلوط کنید. شیر برنج و پنیر کوارک را کم کم به خامه تخم مرغ اضافه کنید.

سطح سوم

در یک کاسه جداگانه ، سفیده ها را با آب لیمو مخلوط کرده و با همزن بزنید تا قوام و پف کند. سپس آن را به مواد قبلی اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. نیمی از خمیر را در قابلمه بریزید. توت ها را بشویید و پس از خشک شدن آنها را روی مخلوط کیک بریزید. سپس بقیه خامه شیر برنج را روی آن بریزید و از توت های باقی مانده برای شیرین سازی استفاده کنید.

مرحله چهارم

قالب کیک شیر برنج خود را به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت در وسط فر قرار دهید تا کاملاً بپزد. بعد از این مدت قالب را از اجاق برداشته و بگذارید تا کمی خنک شود. وقتی شکر خنک شد ، دانه های درشت و میوه ها مانند توت سیاه و توت فرنگی را به دسر اضافه کنید و سرو کنید. نوش جان!
برنامه را بارگیری کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا