آشپزی و تغذیه

کیک سیب و لیمو | طرز تهیه کیک سیب و لیمو | دستور پخت کیک سیب و لیمو


کیک سیب و لیمو یکی از آن مواد فوق العاده خوشمزه است که نباید آن را از دست بدهید. عطر سیب و لیمو علاوه بر زیبایی ، این کیک را به یکی از محبوب ترین ها تبدیل کرد.

کیک سیب و لیمو

کیک سیب و لیمو این یک نوع کیک است که می توانید برای عصر یا دوره قاعدگی خود تهیه کنید. این کیک در واقع مخلوطی از سیب و لیمو است و می توانید این کیک را به شرطی که لیمو تازه در بازار وجود داشته باشد ، درست کنید. با مجله دلتا با ما همراه باشید تا طرز تهیه این کیک ساده و خوشمزه را بیاموزید.

عناصر

  • 2 عدد تخم مرغ
  • 2 عدد سیب
  • آرد سفید 175 گرم
  • پودر بادام 25 گرم
  • نصف فنجان ماست
  • نصف فنجان شکر
  • 1/4 فنجان کره آب شده
  • وانیل نصف قاشق چایخوری
  • 1 لیمو
  • نمک 1 پنس
  • بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
  • جوش شیرین 1/4 اونس چای

نحوه تهیه

مرحله اول

ابتدا فر را با دمای 180 درجه روشن کنید تا گرم شود. سپس آرد ، جوش شیرین ، بیکینگ پودر و نمک را مخلوط کرده و سه بار مخلوط کنید. سپس پودر بادام را اضافه کنید.

فاز دوم

حالا تخم مرغ ها را در یک کاسه بزرگتر خرد کرده و پوست لیمو را با شکر ، وانیل و پنیر رنده شده اضافه می کنیم. سپس با همزن برقی یا دستی هم بزنید تا تخم مرغ ها کاملاً روشن و رنگ روشن شوند.

سطح سوم

حالا ماست را به ترتیب اضافه کرده و کمی هم بزنید. سپس کره ای را که قبلاً ذوب کرده اید اضافه کنید. حالا مواد خشکی را که در مرحله یک آماده کرده اید به آرامی به مواد اضافه کنید و آنها را با یک دستگیره در یک جهت هم بزنید. حالا سیب را پوست بگیرید و به اندازه دلخواه برش دهید. می توانید آن را به قطعات یا مکعب های کوچک تقسیم کنید. آن را به آرامی به مواد اضافه کنید تا کیک به خواب نرود.

مرحله چهارم

قالب را چرب کرده و روی آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. حالا یخ را داخل قالب بریزید و سه بار روی سطح ضربه بزنید تا هوای اضافی خارج شود. سپس قالب را در فر از قبل گرم شده به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد. پس از سرد شدن ، قالب را بردارید و با برش های لیمو ، سیب و کمی پودر قند تزئین کنید. کیک سیب لیمو آماده است.

نکات مهم

  • توجه داشته باشید که فقط باید لایه بالایی پوست را رنده کنید و قسمت سفید را اصلاً رنده نکنید ، در غیر این صورت کیک تلخ می شود.
  • زمان پخت ممکن است متفاوت باشد. سپس آن را با خلال دندان از وسط کیک بررسی کنید.
  • دمای فر برقی را روی 20 درجه تنظیم کرده و تست کنید.
  • برای یک پف خوب ، باید از مخلوط جوش شیرین و بیکینگ پودر استفاده کنید.

پیشنهاد مطالعهطرز تهیه یک کیک ساده و بی نظیر خانگی ناپلئون را بخوانید.

برنامه را بارگیری کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا