آشپزی و تغذیه

کوکو پیازچه | دستور پخت کوکو پیازچه | طرز تهیه کوکو پیازچه

پیازچه سرشار از ویتامین C است و بنابراین برای سلامت پوست و جلوگیری از چین و چروک پوست بسیار مفید است.

پیاز کاکائو

پیاز کاکائو یکی از پیله های خوشمزه ایرانی است ، مانند دانه کاکائویی که قبلا آموزش دادیم. این کاکائو بسیار فوری تهیه می شود و مواد اولیه آن موجود است. برای مشاهده این آموزش آشپزی ، مجله دلتا را دنبال کنید.

مواد لازم برای تهیه پیاز کاکائو

  • پیاز 400 گرم
  • 4 عدد تخم مرغ
  • 2 قاشق غذاخوری آرد سفید
  • پیاز متوسط
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
  • زردچوبه و روغن کافی است

دستور تهیه پیاز کاکائو

مرحله اول

ابتدا پیاز را ریز خرد کنید. پیازها را با کمی روغن در ماهیتابه ای مناسب سرخ کنید تا طلایی شود. سپس پیازهای سرخ شده را کنار می گذاریم تا خنک شوند. در همین حال ، پیازها را بشویید و خرد کنید.

فاز دوم

بهتر است پیاز را ریز خرد کنید تا کاکائو جامد شود. وقتی پیازهای سرخ شده سرد شدند ، آنها را در ظرف مناسب با پیازهای خرد شده بریزید. سپس تخم مرغ را اضافه کنید.

سطح سوم

در این مرحله مقداری نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه را به مواد کاکائو اضافه کنید. مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شود. حالا 1 قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید و آن را با سایر مواد خوب مخلوط کنید.

مرحله چهارم

اگر مواد کاکائو خیلی نازک است ، یک قاشق غذاخوری آرد دیگر به آن اضافه کنید و با سایر مواد مخلوط کنید. سپس یک تابه مناسب را روی آتش بگذارید. مقداری روغن داخل آن بریزید ، سپس مواد کاکائو را داخل تابه بریزید.

مرحله پنجم

حالا مواد کاکائو را با پشت قاشق به ته ظرف بریزید و منتظر بمانید تا کاکائو سرخ شود. سپس کاکائو را خرد کرده و آن را به طرف دیگر نیز برگردانید. کاکائو آماده است ، می توانید آن را با نان سرو کنید.

پیشنهاد مطالعه: چگونه کتلت درست کنیم تا طرز تهیه انواع خوراکی ها را بیاموزیم؟ در حال خواندن است

برنامه را بارگیری کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا