آشپزی و تغذیه

کوکوی اسفناج | طرز تهیه کوکوی اسفناج | کوکوی اسفناج ساده و خوشمزه

کاکائو اسفناج یکی از خوشمزه ترین کاکائوهای ایرانی است. کتلت های اسفناج از نظر ظاهری بسیار شبیه کتلت سبز هستند.

کتلت اسفناج

کتلت اسفناج یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین غذاهای ایرانی است. دلیل مفید بودن و سالم بودن این کتلت خوشمزه و پرطرفدار وجود اسفناج و خواص فراوان این سبزی است. اسفناج حاوی مواد معدنی مانند ویتامین A ، کلسیم ، آهن ، پتاسیم ، فسفر ، پروتئین و .. است ، بنابراین این مواد معدنی و ویتامین های موجود در اسفناج به حفظ سلامت قلب ، درمان بی خوابی ، داشتن خواص ضد سرطانی و ضد التهابی ، از بین بردن کم خونی ، و حفظ سلامت پوست و مو ، و تقویت بینایی و .. با ما در مجله دلتا با من باش.

حالا که فصل اسفناج است ، می توانید کاکائوی اسفناج را به راحتی و در زمان کوتاهی در خانه تهیه کرده و بپزید. مواد لازم برای پخت این کاکائو برای 6 نفر ، می توانید مقدار مواد را کم یا زیاد کنید.

عناصر

تخم مرغ: سه عدد
آرد: دو قاشق غذاخوری
اسفناج خرد شده: 300 گرم
نمک ، زردچوبه و فلفل: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
پیاز (اختیاری): شماره یک
زرشک و گردو: به میزان لازم (برای تزئین)

نحوه تهیه

ابتدا اسفناج را بشویید و سپس روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی نرم شود و نرم شود. بعد از اینکه اسفناج نرم و آبدار شد ، آن را ریز خرد کنید. (در صورت تمایل می توانید پیاز را خرد کرده و در این مرحله با اسفناج مخلوط کنید.) تخم مرغ ها را در یک کاسه نسبتاً بزرگ خرد کرده و خوب مخلوط کنید. (خوب زدن تخم مرغ به پف کردن کاکائو کمک می کند.)

سپس آرد را به تخم مرغ ها اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا به هم نچسبد. وقتی خوب مخلوط شد اسفناج را اضافه کرده و مخلوط کنید. در تابه کمی روغن بریزید و بعد از داغ شدن روغن ، مشروب کاکائو را کف آن پهن کرده و با پشت قاشق آن را صاف کرده و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. نحوه تهیه کتلت پیاز را در مجله به سبک اسفناج بخوانید.

بعد از سرخ شدن یک طرف ، کاکائو را به دلخواه خرد کنید. سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز قرمز شود.

پیشنهاد مطالعهبرای مطالعه بیشتر در مورد آب اسفناج و آلو ، اصیل و مجلسی را مطالعه کنید.

برنامه را بارگیری کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا