آشپزی و تغذیه

کوفته یزدی | طرز تهیه کوفته یزدی | دستور کوفته یزدی | کوفته یزدی با آرد نخودچی

کوفته یزدی یکی از انواع کوفته هایی است که می توان آن را به صورت توپ کباب تهیه کرد. کوفته در ایران بسیار محبوب است.

کوفتا یزدی

شاید همه ما فقط کوفته با کوفته تبریزی را بشناسیم ، اما بهتر است بدانیم کوفتا یزدی همچنین ممکن است نام آن کم شنیده نشود ، اما طعم خوبی دارد و می تواند مدعی خوبی برای کوفته تبریزی باشد. می توانید برای ناهار کوفته با نان و سبزیجات تازه بخورید. امروز در مجله دلتا یک کوفته یزدی ساده و خوشمزه را با آرد نخودچی ، گوشت و برنج به شما آموزش می دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کوفته

  • گوشت چرخ کرده 500 گرم
  • 2 عدد پیاز
  • برنج 1/2 پیمانه
  • آرد نخودچی 70 گرم
  • سرکه 125 میلی لیتر
  • 200 گرم شکر
  • نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه کوفته یزدی با آرد نخودچی ، گوشت و برنج

مرحله اول: برنج را آماده کنید

ابتدا برنج را در کمی آب و نمک خیسانده ، سپس مقداری آب در قابلمه ای ریخته و می گذارند تا بجوشد ، سپس برنج را داخل قابلمه می ریزند و می گذارند 15 دقیقه بجوشد و دم بکشد ، سپس آبکش کرده و کنار می گذاریم تا سرد. ..

مرحله دوم: گوشت و پیاز را مخلوط کنید

پیاز را پوست بگیرید و رنده کنید ، سپس آب اضافی را بریزید ، در کاسه گوشت بریزید ، نمک ، فلفل سیاه و کمی زردچوبه اضافه کنید ، مواد را خوب مخلوط کرده و ورز دهید تا غلیظ شود.

مرحله سوم: سرخ کردن کوفته یزدی کباب

سپس برنج را با آرد نخودچی به گوشت اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مواد خوب با هم مخلوط شوند ، سپس مواد را بردارید و با دست به آنها شکل دهید ، سپس در ماهیتابه حاوی روغن تفت دهید تا پخته شود و طلایی شود.

مرحله 4: سس را آماده کنید

پیاز دیگر را ریز خرد کنید و با کمی روغن و حرارت ملایم تفت دهید تا روشن شود ، سپس نصف قاشق چایخوری زردچوبه را اضافه کرده و تفت دادن را ادامه دهید ، سپس یک فنجان آب جوش را داخل قابلمه بریزید و صبر کنید تا غلیظ شود ، سپس ماهیتابه را بگذارید کوفته ها را در قابلمه ای بگذارید و بگذارید 30 دقیقه بجوشد.

مرحله 5: کوفته ها را آماده کنید

سپس شکر و سرکه را با هم مخلوط می کنیم ، مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و هم می زنیم تا کاملا مخلوط شود ، سپس آن را به قابلمه حاوی کوفته های کبابی اضافه کرده و اجازه می دهیم 15 دقیقه دیگر بجوشد. بعد از این مدت کوفته های کبابی را در ظرف مورد نظر قرار دهید و با سس مخصوص آن سرو کنید.

نکات اصلی در تهیه کوفته یزدی

  • به جای تهیه این سس ، می توانید از آلو بخار استفاده کنید و آن را در کوفته ها قرار دهید.
  • بهتر است برنج را چند ساعت در نمک خیس کنید.
  • خمیر این کوفته ها اختیاری است و می توانید آن را به مواد اضافه کنید.
  • در صورت تمایل ، می توانید سیب زمینی را برای پخت با مواد به سس اضافه کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای یادگیری طرز تهیه انواع خوراکی ها ، طرز تهیه کوفته خوشمزه تبریزی به روش آذری را مطالعه کنید.

برنامه را بارگیری کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا