آشپزی و تغذیه

کوفته ماهی | طرز تهیه کوفته ماهی | دستور پخت کوفته ماهی

ماهی یکی از گرانترین غذاها است. با توجه به بسیاری از خواص ماهی از جمله اسیدهای چرب ضروری به نام امگا 3 ، توصیه می شود که آنها را حداقل دو بار در هفته در رژیم غذایی خود بگنجانید.

ماهی تن

توپ های گوشت ماهی این یکی از متفاوت ترین کوفته ها است که در سراسر جهان تهیه می شود و بسیار خوشمزه و مقوی است. با تهیه انواع ماهی ها می توانید خوردن آن را برای خانواده ، به ویژه بچه ها سرگرم کننده کنید. فرقی نمی کند که از ماهی قزل آلا استفاده کنید یا ماهی سفید ، اما توجه داشته باشید که هرچه استخوان ماهی کوچکتر باشد ، تمیز کردن آن آسان تر است. اما بهترین گزینه برای در دسترس بودن و قیمت مناسب استفاده از ماهی تن است. می توانید کوفته های خوشمزه ای را برای وعده های غذایی خود یا به عنوان وعده اصلی تهیه کنید. امروز در مجله دلتا ، طرز تهیه کوفته ماهی خوشمزه سرخ شده با ماهی تن را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای کوفته ماهی خوشمزه

  • یک تن ماهی
  • سیر 3 حبه
  • 2 عدد سیب زمینی
  • نان تست 4 قطعه
  • 2 عدد تخم مرغ
  • پنیر پیتزا 100 گرم
  • 2 قاشق غذاخوری کنجد
  • نصف فنجان آرد سفید
  • نصف فنجان سوخاری
  • نمک ، فلفل سیاه ، آویشن ، پودر فلفل قرمز در صورت نیاز

طرز تهیه کوفته تن ماهی سرخ شده

مرحله اول

ابتدا ماهی تن را به مدت 20 دقیقه بجوشانید تا باکتری از بین برود. البته بیماری ایجاد نمی کنند. شما می توانید ماهی مورد علاقه خود را تمیز کرده ، در غذاساز بریزید و له کنید. اما اگر از ماهی تن استفاده می کنید ، بعد از جوشاندن روغن اضافی ، آن را بخورید.

مرحله دوم

نان تست قهوه ای را بریزید و برش بزنید. سپس سیب زمینی ها را پوست بگیرید و آنها را برش دهید ، یکی از تخم مرغ ها و بقیه مواد را با غذای تن در غذاساز بریزید و همه مواد را کنار بگذارید. سپس مواد را در ظرف ریخته و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود.

سطح سوم

سپس تخم مرغ دیگری را درون کاسه بریزید تا از لخته خارج شود. سپس آرد را در ظرف و آرد سوخاری را در ظرف دیگری بریزید. حالا مواد کوفته را از یخچال خارج کرده و به اندازه گلوله های کوچک آنها را برداشته و ابتدا در آرد ، سپس در تخم مرغ و سپس در آرد سوخاری بغلتانید و بدین ترتیب تمام مواد را درست کنید. کوفته ها را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید ، تا غلیظ شوند.

مرحله چهارم

مقداری روغن درون شیر در حال جوش ریخته تا گرم شود ، سپس کوفته ها را در روغن داغ و روی حرارت ملایم سرخ کنید. سپس آن را روی دستمال روغنی قرار دهید تا از شر روغن اضافی آن خلاص شود و آن را بنوشید.

نکات اصلی تهیه کوفته ماهی سرخ شده

  • برای تهیه کوفته می توانید از انواع ماهی ها استفاده کنید.
  • به جای نان تست ، می توانید از کمی آرد سوخاری در داخل کوفته ها استفاده کنید تا سفت شوند.

پیشنهاد مطالعه: طرز تهیه یک غذای دریایی خوشمزه را از Kilka Sukhari ، یک غذای دریایی ارزان قیمت بیاموزید.

برنامه را بارگیری کنید

















نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا