آشپزی و تغذیه

کوفته قلقلی بوقلمون | طرز تهیه میتبال بوقلمون | میتبال بوقلمون

کوفته بوقلمون یکی از کوفته های جذاب و سریع برای کسانی است که از بوقلمون استفاده می کنند. گوشت بوقلمون در اروپا بسیار محبوب است و جایگزین خوبی برای گوشت قرمز است.

توپ گوشت بوقلمون

گوشت بوقلمون یا توپ گوشت بوقلمون نوعی کوفته است که با استفاده از گوشت بوقلمون تهیه می شود. گوشت بوقلمون سرشار از مواد مغذی و مواد معدنی و سرشار از امگا 3 است.این غذای محبوب اروپایی شبیه به کله گنجشک است و با استفاده از گوشت گاو نیز می توان آن را درست کرد. برای طبخ این غذا بهتر است از مواد تازه و سبزیجات استفاده کنید تا طعم بهتری داشته باشد اما اگر سبزیجات تازه ندارید می توانید از سبزیجات خشک نیز استفاده کنید. با مجله دلتا با من باش.

عناصر

  • 2 فنجان آرد سوخاری تازه فرانسوی
  • 900 گرم گوشت بوقلمون
  • 3/4 فنجان شیر پر چرب
  • 2 عدد تخم مرغ بزرگ
  • ½ فنجان پیاز خرد شده
  • 2 حبه سیر
  • 2 قاشق غذاخوری ریحان تازه
  • 2 قاشق غذاخوری جعفری تازه
  • پونه کوهی 1 قاشق غذاخوری
  • 1 فنجان پنیر پارمزان رنده شده
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
  • روغن زیتون 3/4 فنجان

مواد تشکیل دهنده سس مارینا

  • گوجه فرنگی 8 عدد
  • آب لیمو 2 قاشق غذاخوری
  • آویشن 1 قاشق غذاخوری
  • 2 عدد پیاز
  • 4 حبه سیر
  • جعفری تازه 1 قاشق غذاخوری
  • ریحان تازه 1 قاشق غذاخوری
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون

طرز تهیه سس مارینا

روغن زیتون، پیاز و سیر خرد شده را در ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شوند. سپس گوجه فرنگی خرد شده، آبلیمو، نمک و فلفل را اضافه کنید. اجازه دهید سس حدود 40 دقیقه بجوشد (در این مدت چند بار هم بزنید تا ته نگیرد).

بعد از این مدت سس، آویشن، ریحان و جعفری خرد شده را به مخلوط کن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. سس را دوباره داخل ماهیتابه بریزید و بگذارید 10 دقیقه بجوشد. سپس آن را از روی آتش بردارید.

کوفته بوقلمون

طرز تهیه کوفته بوقلمون

مرحله اول

آرد سوخاری را در مخلوط کن بریزید و 1 قاشق غذاخوری شیر به آن اضافه کنید تا نان کاملا گرفته شود و آرد سوخاری مرطوب شود.

فاز دوم

بوقلمون خرد شده را به مخلوط آرد سوخاری و شیر اضافه کنید. سپس تخم مرغ، پیاز، سیر، ریحان، جعفری، آویشن و پنیر پارمزان را اضافه کنید. سپس نمک و فلفل را اضافه کنید. مایع گوشت را به آرامی با دست ورز دهید تا مواد خوب مخلوط شوند. دست ها را چرب کرده و کوفته هایی به اندازه یک گردو درست کنید.

سطح سوم

برای سرخ کردن کوفته بوقلمون، 3-4 فنجان روغن را در تابه ای نچسب بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. توپ ها را در فواصل زمانی مناسب در تابه قرار دهید. در صورت لزوم از چند تابه استفاده کنید تا خیلی به هم نزدیک نشوند. کوفته‌ها را حدود 4 تا 6 دقیقه بجوشانید تا طلایی شوند، سپس آن‌ها را برگردانید تا از طرف دیگر هم کوفته‌ها پخته شوند. آنها را روی یک حوله کاغذی بگذارید تا روغن مایت ها گرفته شود.

مرحله چهارم

کوفته های بوقلمون را به یک قابلمه بزرگ منتقل کنید و در سس مارینارا داغ بغلتانید. آنها را در قابلمه بریزید و به مدت 15 تا 20 دقیقه بجوشانید و هر از گاهی هم بزنید.

پروپوزال مطالعهسالاد یونانی رنگارنگ و خوشمزه را بخوانید.

برنامه را دانلود کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا