آشپزی و تغذیه

کوفته جعفری | طرز تهیه کوفته جعفری | دستور پخت کوفته جعفری ترش

این کوفته ها علاوه بر اینکه بسیار خوشمزه و سریع آماده می شوند ، بسیار سبک هستند زیرا حاوی لپه نیستند و برای کودکان و افرادی که معده ناراحت دارند نیز مناسب است.

توپ گوشت جعفری

کوفته جعفری این نوعی کوفته است که از جعفری سبزیجات استفاده می کند که خوشمزه و همه کاره است و طعم کاملاً متفاوتی با کوفته به شما می دهد. می توانید کوفته در اندازه های مختلف را با نان تازه یا پلو سرو کنید. جعفری یک گیاه گلدار است که در منطقه مدیترانه رشد می کند و بسیار مفید است و دارای خواص فراوانی است که یونانیان آن را گیاه مقدس می دانستند. خواص جعفری برای سلامت قلب ، تقویت استخوان ها ، کمک به درمان کم خونی ، درمان اسهال ، بهبود گوارش و .. در قسمت پخت مفید است. مجله دلتا با من باش.

مواد لازم برای تهیه کوفته جعفری

  • گوشت چرخ کرده: 300 گرم
  • پیاز: دو عدد
  • جعفری: دو طبقه
  • برنج: 2/3 پیمانه
  • تخم مرغ: یک عدد
  • چسباندن: سه اونس
  • آب لیمو: به میزان لازم
  • نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه ، زیره: در صورت نیاز

مرحله اول: آماده سازی

ابتدا جعفری را تمیز کرده و بشویید. بعد از خشک شدن آن را سرخ کنید. سپس برنج را با کمی نمک مرطوب کرده و روی آتش بگذارید و زنده تر از همیشه ببرید. نباید خیلی شل باشد ، در غیر این صورت کوفته ها را از دست خواهید داد.

مرحله 2: مواد را مخلوط کنید

پیاز را پوست بگیرید و رنده کنید ، آن را از آب جدا کنید و در یک کاسه با گوشت بریزید. سپس تخم مرغ ، برنج ، جعفری و ادویه ها را اضافه کنید. حالا می رسیم به قسمتی که در مورد وسط صحبت می کنیم. کوفته ها را باید با دقت ورز دهید. می توانید از مخلوط کن استند استفاده کنید یا مخلوط مخلوط شده را 20 بار در یک کاسه هم بزنید تا یکدست شود.

مرحله سوم: کوفته های جعفری را سرخ کنید

سپس چسب را به اندازه دلخواه بردارید و با دست بچرخانید. سپس به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت دهید. اگر زمان کافی ندارید ، می توانید بلافاصله دو طرف کوفته ها را با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شوند.

مرحله 4: سس را آماده کنید

هنگام سرخ کردن کوفته ها ، پیاز دیگر را ریز خرد کنید و با کمی زردچوبه و فلفل سیاه تفت دهید تا روشن شود. سپس رب را اضافه کرده و تفت دهید تا بوی خام رب از بین برود. سپس کمی آب و آب لیمو به آن اضافه کنید تا کوفته ها خوشمزه شوند و بگذارید کمی بجوشند.

مرحله 5: کوفته های جعفری را آماده کنید

حالا سس غلیظ را به کوفته ها اضافه کنید و آنها را در تابه یا قابلمه نیمه باز بگذارید تا سس کم کم به قوام کوفته تبدیل شود و غلیظ شود. در نهایت نمک سس را بچشید و آن را با نان یا برنج سرو کنید. اگر عاشق کوفته هستید ، طرز تهیه کوفته ترکی را بخوانید.

یادداشت های مهم

  • ورز دادن مهمترین عامل در پشت سر گذاشتن کوفته ها نیست.
  • می توانید مقدار جعفری را کم یا زیاد کنید.
  • در صورت تمایل کمی جعفری خرد شده را به سس اضافه کنید.

پیشنهاد مطالعهطرز تهیه غذای مجلسی برای عضلات ، غذای اصلی ایرانی را بخوانید.

برنامه را بارگیری کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا