آشپزی و تغذیه

کوفته ترکیه ای | طرز تهیه کوفته ترکیه ای | کوفته حسن پاشا | طرز تهیه کوفته حسن پاشا

کوفته حسن پاشا یا کوفته ترکی یک غذای خوشمزه ترکی است که نام خود را به افتخار دریاسالار حسن پاشا گرفته است.

کوفته ترکی

پیراشکی حسن پاشا یکی از خوشمزه ترین پیراشکی های ترکی است. طعم این کوفته ها بسیار خوب است. امروز در مجله دلتا کوفته ترکی ما به شما می آموزیم که با ما باشید.

مواد لازم برای تهیه کوفته حسن پاشا

  • گوشت چرخ کرده 450 گرم
  • آرد برشته 6 قاشق غذاخوری
  • یک عدد تخم مرغ
  • یک عدد پیاز
  • 2 حبه سیر
  • یک قاشق چایخوری نمک
  • قاشق چای خوری فلفل قرمز
  • 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • زیره 1/2 قاشق چایخوری
  • مقدار لازم پنیر را رنده کنید

مواد پوره سیب زمینی

  • 3 تا 4 عدد سیب زمینی
  • کره قاشق غذاخوری
  • شیر 80 میلی لیتر
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • جوز هندی قاشق چایخوری

مواد لازم برای تهیه سس گوجه فرنگی

  • کره قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی
  • یک سنج آب
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه کوفته ترکی

مرحله اول: کوفته ها را آماده کنید

ابتدا گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده ، آب ، سیر رنده شده ، ادویه جات ، نمک ، تخم مرغ و آرد سوخاری را در یک کاسه می ریزیم و مواد را خوب ورز می دهیم تا با هم مخلوط شوند.

مرحله 2: کوفته ها را بپزید

حالا مواد را به اندازه دلخواه و یک دور اول بردارید و سپس یک سوراخ در آن ایجاد کنید تا بتوانید در مراحل بعدی آن را با مواد دیگر پر کنید ، سپس تمام گوشت را به همین ترتیب آماده کرده و در سینی فر قرار دهید و به مدت 20 دقیقه بپزید ، در دمای 180 درجه بپزید.

مرحله 3: سیب زمینی پوره شده را آماده کنید

سپس سیب زمینی ها را در کمی آب بجوشانید ، پوست کنده و رنده کنید ، حالا کره ، شیر ، ادویه جات و نمک را اضافه کنید و هم بزنید تا پوره سیب زمینی خوب شود و صبر کنید تا سرد شود ، سپس آن را در قیف با قطره لوله ستاره بریزید. به

مرحله 4: سس را آماده کنید

برای تهیه سس ، کره را در تابه سرخ کنید ، سپس رب و ادویه ها را اضافه کرده و مواد را خوب تفت دهید تا بوی خام رب از بین برود ، سپس آب را اضافه کرده و سس را کمی از روی حرارت بردارید.

مرحله پنجم: کوفته های حسن پاشا را آماده کنید

حالا کوفته های پخته را از فر خارج کرده و حفره ها را با پنیر پر کنید ، سپس روی هر کوفته مقداری پوره سیب زمینی با قیف و پیپت بگذارید ، سپس سس را داخل سینی بریزید و دوباره در فر قرار دهید. 10 دقیقه ، سپس سرو کنید. نوش جان!

نکات اصلی تهیه کوفته حسن پاشا

  • گوشت باید دارای چربی بالا باشد ، در غیر این صورت ، 2 قاشق غذاخوری روغن به کوفته ها اضافه کنید.
  • همچنین می توانید آن را در اجاق برقی یا توستر و سولاریوم آماده کنید.
  • برای تزئین از گوجه فرنگی گیلاس و کمی جعفری استفاده کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای یادگیری طرز تهیه انواع خوراکی ها ، مقاله ای درباره کوفته یزدی ، یک غذای ساده و منحصر به فرد بخوانید.

برنامه را بارگیری کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا