آشپزی و تغذیه

کوفته بوقلمون | طرز تهیه کوفته بوقلمون | دستور پخت کوفته بوقلمون

با خوردن گوشت بوقلمون به دلیل پروتئین زیاد ، فرد در طولانی مدت احساس سیری می کند.

کوفتا

کوفته گوشت بوقلمون این ها کوفته های خوشمزه ای هستند که با گوشت بوقلمون درست می شوند. کوفته یک غذای جذاب و راحتی برای کسانی است که بوقلمون می خورند. گوشت بوقلمون در اروپا بسیار محبوب است و به جایگزینی مناسب برای گوشت قرمز تبدیل شده است. البته این گوشت در گذشته در ایران به ندرت مورد استفاده قرار می گرفت ، اما به دلیل خواص خوبی که دارد ، به بخشی از فرهنگ ایرانی تبدیل شده و استفاده از آن به تدریج افزایش یافته است. می توانید از این کوفته های خوشمزه به همراه نان و برنج لذت ببرید. در میان غذاهای دیگر بوقلمون ، ما قبلا طرز تهیه بوقلمون بو داده را به شما آموزش داده ایم. امروز در مجله دلتا در مورد کوفته های بوقلمون به شما آموزش خواهیم داد. با ما بمان

مواد لازم برای تهیه کوفته بوقلمون

  • سینه بوقلمون 500 گرم
  • یک پیاز
  • جعفری 100 گرم
  • 2 قطعه نان تست خشک شده
  • یک عدد تخم مرغ
  • روغن زیتون به مقدار لازم
  • نمک ، فلفل سیاه ، پودر سیر ، زردچوبه و زیره در صورت لزوم

طرز تهیه کوفته بوقلمون با گوشت بوقلمون

مرحله اول

ابتدا کروتونهای خشک را در چرخ آسیاب ریخته و آسیاب کنید. بهتر است سینه بوقلمون را از قبل برش داده و برای چند ساعت در فریزر قرار دهید تا یخ بزند. سپس گوشت را دو بار از چرخ گوشت رد کرده و یا با کمک غذاساز آن را له کرده و پوره کنید.

مرحله دوم

سپس بیکینگ پودر ، سینه بوقلمون ، تخم مرغ ، ادویه جات ، کمی روغن زیتون ، پیاز و جعفری را در یک کاسه بریزید و خوب مخلوط کنید. سپس مواد را به مدت 10 دقیقه خوب ورز دهید و بگذارید نیم ساعت در یخچال استراحت کنند.

سطح سوم

می توانید این غذا را به عنوان رژیم غذایی در فر قرار دهید یا می توانید آن را سرخ کنید و ما به شما هر دو روش را آموزش می دهیم. ابتدا دستان خود را کمی خیس کرده ، کوفته ها را برداشته و با دست آنها را خوب بغلتانید.

مرحله چهارم

مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و کوفته ها را در روغن خوب سرخ کنید. سپس با گوجه فرنگی سرخ شده و برنج سرو کنید. برای پخت در فر ، یک سینی فر را با کمی روغن زیتون چرب کرده و کوفته های بوقلمون را در سینی فر قرار دهید. کوفته ها را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا کاملاً پخته و طلایی شوند. شیرینی های بوقلمونی به راحتی آماده می شوند. آن را در ظرف مناسب سرو قرار داده و بنوشید.

نکات کلیدی برای تهیه کوفته بوقلمون

  • اگر دوست داشتید می توانید سس گوجه فرنگی درست کنید و آن را با کوفته های بوقلمون سرو کنید.
  • شما نباید پیاز را رنده کنید زیرا باعث افتادن کوفته می شود ، بنابراین آنها را خوب خرد کنید.
  • هنگام پخت در فر ، می توانید روی هر کوفته بوقلمون مقداری سس داغ بریزید.

پیشنهاد مطالعه: برای یادگیری طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ ، در مورد کوفته ماهی و غذاهای دریایی متفاوت و جذاب مطالعه کنید.

برنامه را بارگیری کنید

















نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا