آشپزی و تغذیه

کوفته برنجی | طرز تهیه کوفته برنجی | طرز تهیه غذاهای سنتی


کوفتا یکی از غذاهای اصیل ایرانی و ترکی است که به روش های مختلف و با مواد مختلف تهیه می شود. یکی از این توپ ها کوفته مسی است.

توپ های گوشت مس

مرحله اول

برنج و لپه را جداگانه خیس کرده و بپزید. گوشت چرخ کرده ، برنج این دو را با هم مخلوط کنید. برای اینکه پنکیک های برنج سفت و یکدست شوند ، بهتر است یک تکه کوچک به شکل مخلوط به مواد اضافه کنید. 260 گرم سبزی خرد شده ، تخم مرغ و آرد نخودچی مقداری ادویه و نیمی از پودر لیمو عمانی را به مواد گوشت اضافه کرده و خوب ورز دهید.

مرحله دوم

بگذارید مواد چند ساعت در یخچال استراحت کنند. در یک قابلمه مناسب پیازهای خرد شده را تفت دهید تا رنگ آن ها طلایی کم شود. بقیه سبزیجات ، رب گوجه فرنگی ، نمک ، فلفل و زردچوبه را به پیاز اضافه کرده و خوب تفت دهید. قابلمه باید کمی بزرگ باشد تا کوفته ها در حین پخت روی هم قرار نگیرند و فضای کافی برای افزایش ابعاد کوفته وجود داشته باشد. آب را اضافه کنید و بگذارید تا جوش بیاید.

سطح سوم

کوفته ها را دوباره ورز دهید و گلوله هایی با اندازه متوسط ​​درست کنید. وسط گوشت را حفر می کنیم و مقداری مواد متوسط ​​در آن قرار می دهیم. مواد را با دست خوب فشار دهید تا کوفته کوفته سفت شود. برای سهولت کار ، یک کاسه دستی آبی تهیه کنید و دستان خود را هر چند کمی مرطوب کنید تا مواد به دستان شما نچسبد.

مرحله چهارم

برای آزمایش ، یک توپ کوچک درست کنید و کوفته ها را درون آب بیندازید و اگر کوفته ها بعد از 10 دقیقه باز نشد ، می توانید بقیه کوفته ها را در قابلمه قرار دهید. کوفته ها را به آرامی در قابلمه قرار دهید تا ترک نخورد ، می توانید برای این کار از قاشق استفاده کنید. در نیمه راه پخت ، لیمو عمانی ، آبگوشت ، زرشک و نمک را اضافه کنید.

بعد از پختن کوفتا روی آتش بریزید تا کوفته ها غلیظ شوند و تبدیل به سس شوند. کوفته آماده است.

برنامه را بارگیری کنید

منبعایران














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا