آشپزی و تغذیه

کوفته برنجی خرمایی | طرز تهیه کوفته برنجی خرمایی | کوفته خرمایی

کوفته همیشه مورد علاقه ایرانیان بوده و در بین مردم بسیار محبوب است.

پنکیک برنج قهوه ای

پنکیک برنج قهوه ای یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین کوفته هاست که در عرض 30 دقیقه کاملا پخته و آماده مصرف می شود. این کوفته ها طرز تهیه خاصی ندارند اما طعم جدیدی را با آنها تجربه خواهید کرد. با مجله دلتا با ما همراه باشید تا طرز تهیه پنکیک برنج قهوه ای را یاد بگیرید.

مواد لازم پنکیک برنج قهوه ای

  • گوشت چرخ کرده: 800 گرم
  • برنج خیس خورده: ۲ پیمانه
  • گیاهان معطر ترخون خشک خوشمزه: 1 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و زعفران: به میزان لازم
  • رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز: ۲ عدد
  • خرما: هر کوفته 2 عدد
  • تخم مرغ: یک عدد
  • آرد نخودچی: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه پنکیک برنج قهوه ای

مرحله اول

برنج خیس خورده را در آب در حال جوش ریخته و وقتی نیم پز شد آبکش کنید و روی پارچه پهن کنید تا آب آن کاملا گرفته شود و برنج خشک شود. سپس آن را آسیاب کنید.

فاز دوم

سپس پودر برنج آسیاب شده را با گوشت چرخ کرده، سبزیجات معطر، مقداری نمک، فلفل و پیاز رنده شده مخلوط کرده و خوب هم می زنیم.

سطح سوم

سپس تخم مرغ ها را به مواد گوشتی اضافه کنید و با دست خوب ورز دهید تا چسبندگی لازم به دست آید. اگر مواد شل بود می توانید یک یا دو قاشق غذاخوری آرد نخودچی به آن اضافه کنید.

طرز تهیه پنکیک برنج قهوه ای

مرحله چهارم

برای تهیه سس کوفته در قابلمه ای مقداری روغن بریزید و پیاز را خلالی کرده و در روغن تفت دهید و به پیازهای سرخ شده، رب گوجه فرنگی، کمی نمک، فلفل و زعفران اضافه کنید و تفت دهید تا رب قهوه ای شود. سپس دو لیوان آب داخل قابلمه بریزید و بگذارید بجوشد.

مرحله پنجم

در همین حین مواد گوشتی را از اندازه یک نارنگی جدا کرده و 2 عدد خرما را وسط مواد گوشتی قرار داده و مخلوط کنید. سپس کوفته ها را به آرامی داخل سس در حال جوش بریزید. وقتی آب قابلمه نیمه پر شد حرارت را خاموش کنید. دقت کنید که کوفته ها در قابلمه بین فضاهای پخت باز باشند و حرارت زیاد نباشد.

نکات اضافی در مورد پنکیک برنج قهوه ای

  • کوفته برنجی خشک، پیراشکی با طعمی متفاوت است.
  • زمان آماده سازی مواد اولیه و ملزومات حدود 30 دقیقه می باشد.
  • زمان پخت و زمان انتظار حدود 30 دقیقه.
  • پنکیک برنج خشک را می توانید برای ناهار، شام و میان وعده سرو کنید.
  • همچنین می توان آن را به عنوان صبحانه و صبحانه در ماه رمضان میل کرد.
  • توجه داشته باشید که تعداد مواد اولیه و سفارش تهیه برای 10 نفر مناسب می باشد.

پروپوزال مطالعهطرز تهیه کوفته هویج در کرمانشاهی.

برنامه را دانلود کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا