آشپزی و تغذیه

کله جوش | طرز تهیه کله جوش | کله جوش اصفهانی | طرز تهیه کله جوش

جوش یک غذای ساده و مغذی و منبع غنی از کلسیم است.

همه جاش

همه جاش یکی از غذاهای محلی و سنتی ایران است و متعلق به شهر اصفهان است. البته در شهرهای دیگر مانند یزد و تبریز به روش های مختلف طبخ می شود. این غذا را کالا جوش ، دوغ گرمه ، قروتی ، کال جوش و کشک جوش نیز می نامند.

مواد لازم جهت تهیه

کشک پاستوریزه دو ترازو

پیاز متوسط دو عنصر

سیر چهار قرص

نعناع خشک قاشق سوپخوری

گردوی خرد شده یکدوم پیمانه

زردچوبه کافی

نمک کافی

آویشن کافی

طرز تهیه

مرحله اول

کله جاش مانند سوپ ماست و بریانی یکی از غذاهای سنتی اصفهان است که بسیار هم طرفدار دارد. این غذا به راحتی آماده می شود و مراحل پیچیده ای ندارد ، بنابراین همین حالا شروع کنید و مواد لازم برای تهیه یک غذای خانگی خوشمزه را با هم آماده کنید.

فاز دوم

پیاز را خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. سپس سیر خرد شده را با مقداری آویشن ، زردچوبه و گردو سرخ کنید. بهتر است گردو را با چاقو خرد کنید تا زیر دندان ها برود.

سطح سوم

سپس دو فنجان آب به قابلمه دیگری اضافه کنید و صبر کنید تا بجوشد ، سپس بلافاصله کشک را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا در آب حل شود. قبل از جوشاندن حرارت زیر مایع کشک را خاموش کرده و به مواد قبلی اضافه کنید.

مرحله چهارم

یک نعنا داغ درست کنید ، آن را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید حدود 15 دقیقه بجوشد. قبل از افزودن نمک به کشک ، آن را بچشید زیرا کشک شور است و ممکن است غذای شما با افزودن نمک شور شود.

مرحله پنجم

کشک آب پز اصفهانی آماده سرو در ظرف مناسب با نان سنجک یا نان خشک محلی و سبزیجات تازه است. نوش جان!

جالب است بدانید که در برخی شهرها در کنار این غذا یک ظرف بادمجان سرخ شده سرو می شود و حتی در برخی شهرها بادمجان را در قابلمه جوش می ریزند.

پیشنهاد مطالعه: برای یادگیری طرز تهیه انواع خوراکی ها ، در مورد پخت سبزیجات ، معطر و خوشمزه بخوانید.

برنامه را بارگیری کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا