آشپزی و تغذیه

کشمش پلو شمالی | طرز تهیه کشمش پلو | دستور پخت کشمش پلو

پلوهای مخلوط ایرانی یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین غذاهای سفره ایرانی است. برخی از این غذاها در مراسم مذهبی نیز طبخ می شوند.

کشمش پلو شمالی

اصولا کشمش، اردبیلی یا تبریزی، کشمش، شیرازی و کشمش از معروف ترین انواع این غذا هستند. این غذا مانند همه غذاهای محلی کشورمان در شهرهای مختلف ایران به روش های مختلفی تهیه می شود و هر کدام طعم فوق العاده ای دارند. در این مطلب طرز پخت کشمش پلو که یکی از غذاهای اصلی شمالی هاست را آماده کرده ایم. با مجله دلتا طرز تهیه را تماشا کنید کشمش پلو شمالی با هم خوشمزه یاد بگیرید

عناصر

  • 4 فنجان برنج
  • گوشت (ترجیحا بره) 500 گرم
  • کشمش 1 فنجان
  • 2 عدد پیاز متوسط
  • کره به میزان لازم
  • زعفران به میزان لازم
  • نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین و پودر کاری به میزان لازم

طرز تهیه کشمش پلو

مرحله اول

برنج را که قبلا خیس کرده اید در آب ولرم و نمک مانند همیشه آبکش کنید و بگذارید خیس بخورد.

فاز دوم

پیاز را خرد کرده و کمی تفت دهید. پیاز نیازی به سرخ شدن زیاد ندارد. وقتی پیازها سبک شد زردچوبه را اضافه کرده و بعد از تفت دادن تکه های درشت گوشت به همراه پیاز تفت داده می شود. کاری و دارچین را به همراه کمی زعفران به گوشت اضافه کنید.

طرز تهیه کشمش پلو

سطح سوم

گوشت را با مقدار کمی آب و شعله بسیار ملایم بپزید. خیلی مهمه که آب گوشت کم باشه و خوب بشه. وقتی گوشت پخت و چرب شد دوباره کمی آب اضافه کنید تا گوشت بهتر بپزد. در نهایت، آبگوشت شما باید حاوی یک فنجان آب غلیظ باشد.

مرحله چهارم

کشمش ها را از قبل خیس کنید. کره را با کمی روغن روی آتش بگذارید تا داغ شود و کشمش را سرخ کنید.

مرحله پنجم

برای سرو این غذا برنج را با مقداری زعفران و کشمش مخلوط می کنیم و در بشقاب می ریزیم و با گوشت سرو می کنیم. در این غذا می توانید به جای گوشت از مرغ استفاده کنید.

اگر از طرفداران غذاهای خوشمزه خانگی هستید، طرز تهیه مرغ کبابی را در مجله بخوانید.

پروپوزال مطالعهاین غذای مقوی و خوشمزه کلم و گوشت را بخوانید.

برنامه را دانلود کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا