آشپزی و تغذیه

کته گوشت | طرز تهیه کته گوشت | کته گوشت ساده با زعفران | کته گوشت خوشمزه

گربه گوشتی یکی از خوشمزه ترین انواع گربه ها است و همچنین انتخابی بسیار مناسب برای مهمانی است.این گربه گوشتی خوشمزه با هویج و سس زرشک فوق العاده تهیه می شود.

کیت گشت

کیت گشت این غذای خوشمزه ای است که می توانید از گوشت گاو یا گوسفند برای تهیه این گربه استفاده کنید. اگر طعم گوشت را دوست ندارید ، از مرغ استفاده کنید و بهتر است از برنج ایرانی یا کمی برنج دودی در تهیه گربه ها برای طعم بیشتر استفاده کنید. امروز در مجله دلتا طرز تهیه کوفته را به شما آموزش می دهیم با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کوفته

  • گوشت گوسفندی 400 گرم
  • 2 عدد هویج
  • 100 گرم زرشک
  • 2 عدد گوجه فرنگی
  • 2 عدد پیاز
  • 2 حبه سیر
  • 3 فنجان برنج
  • قاشق غذاخوری شکر
  • زعفران به مقدار لازم
  • نمک ، فلفل سیاه ، پاپریکا ، زیره ، دارچین ، پودر گشنیز ، چوب دارچین ، پودر سیر و پودر پیاز به میزان لازم.

طرز تهیه کوفته با زرشک و هویج

مرحله 1: گوشت را تفت داده و بپزید

کدو حلوایی را پوست بگیرید ، رنده کرده و آب آن را بگیرید. گوشت را با دو حبه سیر و کمی زعفران خوب تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند ، سپس کمی فلفل سیاه ، تخم گشنیز و سایر ادویه ها را اضافه کنید ، مقداری آب ولرم روی گوشت بریزید و بگذارید بپزد.

مرحله 2: سس زرشک را آماده کنید

سپس سس زرشک را آماده کنید. برای این کار ، زرشک را از قبل خیس کرده و در کمی کره تفت دهید ، سپس 3/4 زرشک را بردارید و با استفاده از غذاساز یا چرخ گوشت برقی خوب ورز دهید تا له شود و بقیه زرشک را نگه دارید.

مرحله سوم: پیاز و گوجه فرنگی را تفت دهید

پیازهای باقی مانده را پوست بگیرید و ریز خرد کنید ، سپس در تابه ای تفت دهید تا روشن شود ، سپس گوجه فرنگی ها را خرد کنید ، له کنید ، کمی زعفران به پیازها اضافه کنید و تفت دهید تا آب گوجه فرنگی نرم شود.

مرحله 4: مواد را مخلوط کنید

سپس سس زرشک را به مخلوط گوجه فرنگی و سپس گوشت خورشتی اضافه کنید یا اگر بعد از پختن استخوان ها از گردن استفاده می کنید ، آنها را جدا کرده و مخلوط سس را اضافه کنید ، سپس کمی آب گوشت اضافه کرده و هم بزنید ، سپس هویج را رنده کنید. سپس اضافه کنید و بگذارید 15 دقیقه بماند تا همه مواد پخته و سس غلیظ شود و در آخر نمک را اندازه کنید.

مرحله 5: کوفته ها را آماده کنید

برنج را از قبل خیس کرده و بجوشانید ، سپس برنج را آبکش کنید و ته دیگ را کنار سیب زمینی یا نان بگذارید ، سپس مقداری برنج بریزید و مواد گوشت را روی برنج بریزید ، در نهایت بقیه برنج را بریزید و بچه گربه را به مدت 30 دقیقه خیس کنید. نوش جان!

نکات اصلی در تهیه گوشت گربه

  • هنگام سرو می توانید زرشک باقی مانده را به وسط پلو اضافه کنید.
  • بعد از پخت گوشت چوب دارچین را بردارید.
  • می توانید آبگوشت باقی مانده را ذخیره کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای یادگیری طرز تهیه انواع خوراکی ها ، کباب ساده و خوشمزه تبریز را مطالعه کنید.

برنامه را بارگیری کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا