آشپزی و تغذیه

کته سیر | طرز تهیه کته سیر | دستور پخت کته سیر | کته با سیر | طرز تهیه سیر پلو


سیر سرشار از اسید فولیک ، ویتامین C ، کلسیم ، آهن ، منیزیم ، پتاسیم ، مقدار کمی روی و ویتامین های B2 ، B1 و B3 است.

سیر پلو

تهیه و استفاده از طعم های مختلف در پخت و پز بسیار مهم است. گاهی اوقات با انجام کارهای ساده می توان چیز جدید و متنوعی ایجاد کرد. میخک و سیر همچنین یک برنج تازه ، ساده و خوشمزه است که در آن تهیه می شود مجله دلتا مجلة ما اجازه میدیم که بدونید. سیر پلو یک غذای گیاهی خوشمزه است که می توانید بدون نیاز به افزودن گوشت یا مرغ آن را تهیه کرده و از طعم آن لذت ببرید. بنابراین اگر در خانه سیر تازه دارید ، از هم اکنون تهیه این غذای خوشمزه را شروع کنید. می توانید انواع پلوهای ساده درست کنید هویج پلو شما هم امتحان کنید

مواد لازم برای تهیه حبه سیر

  • برنج را در 3 فنجان خیس کنید
  • یک پیاز
  • سر سیر تازه
  • قاشق چای خوری فلفل قرمز
  • پنج اونس روغن
  • نمک در صورت لزوم

طرز تهیه حبه سیر

مرحله اول

قبل از شروع پخت و پز ، بایدها و نبایدهای نحوه تهیه برنج گربه ای را مرور کنید تا برنج همانطور که انتظار دارید کار کند. بیا شروع کنیم؛ مقداری روغن را در ماهیتابه داغ کرده و پیاز را اضافه کنید. وقتی پیازها رنگ شد ، سیر خرد شده تازه را اضافه کرده و با فلفل قرمز تفت دهید. برای بهبود طعم و مزه برنج مقداری حبه سیر خرد کنید.

مرحله دوم

در یک قابلمه ، برنج را در یک قابلمه ساده بجوشانید و وقتی آب آن کم شد ، سیر خرد شده و پیاز را اضافه کنید و به آرامی با برنج مخلوط کنید. حالا بوی خوب سیر آشپزخانه شما را پر کرده است.

سطح سوم

بعد از اینکه آب برنج روی آن جمع شد ، بقیه روغن را بریزید و قابلمه را ببندید. بعد از نیم ساعت ، برنج روی حرارت کم می جوشد. به یاد داشته باشید که سیر تازه بسیار آبدار است و آب برنجی که روی اجاق گاز می گذارید نباید آنقدر باشد که برنج پخته شود. پس از پخت ، حبه های سیر را در ظرف مناسب سرو ریخته و با کمی سیر تزئین کنید. نوش جان.

پیشنهاد مطالعه: آموزش تهیه انواع غذاهای خوشمزه الأطباق را بیاموزید پلو وانوشک ، پلو کرمانشاه خوشمزه و معطر است خواندن است

برنامه را بارگیری کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا