آشپزی و تغذیه

کتلت مرغ ترش | طرز تهیه کتلت مرغ ترش | کتلت مرغ ترش با سماق

ما به دوستداران غذاهای ترش و نرم پیشنهاد می کنیم که این غذای متفاوت و خوشمزه را امتحان کنند. می توانید آن را به عنوان غذا میل کنید یا با برنج سرو کنید .. نوش جان!

کتلت مرغ ترش

کتلت مرغ ترش یکی از خوشمزه ترین کتلت های گوشتی است که طعم متفاوتی نسبت به کتلت های دیگر دارد.در تهیه این کتلت از مرغ استفاده شده است و با سماق طعم بسیار خوشمزه ای خواهد داشت اما باید از سماق گرد و پوست کنده استفاده کرد که طعم ترش غیرمعمول دارد به غذا می دهد می توانید از مرغ خرد شده که در واقع یک نوع سوپ است به همراه زعفران پلو خوشمزه لذت ببرید. امروز در مجله دلتا به ما بپیوندید.

مواد لازم برای تهیه کتلت

  • سینه مرغ
  • 2 عدد پیاز
  • 2 عدد هویج
  • 2 قاشق غذاخوری بچسبانید
  • سماق گرد 4 قاشق غذاخوری
  • نمک ، فلفل سیاه ، پاپریکا ، پودر سیر ، زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه کتلت مرغ ترش با سماق

مرحله 1: کتلت ها را آماده کنید

ابتدا سینه مرغ بدون پوست ، سپس با پیاز آسیاب کنید تا سفت شود. همچنین می توانید از غذاساز برای خرد کردن سینه مرغ استفاده کنید.

مرحله دوم: نوار مرغ را سرخ کنید

سپس سینه مرغ چرخ کرده را با نمک ، فلفل سیاه ، پاپریکا ، پودر سیر و کمی زردچوبه ورز دهید تا مخلوط و طعم مرغ خوش طعم شود ، سپس مقدار لازم از مواد را برداشته و کتلت مرغ را در تابه ای که از قبل گرم کرده اید سرخ کنید ، سپس از حرارت. ماهیتابه.

مرحله سوم: سماق را آماده کنید

حالا لوبیای سماق گرد را با 1/3 فنجان آب جوش روی شعله قرار می دهیم و اجازه می دهیم 4 دقیقه بجوشد تا عصاره و طعم سماق بیرون بیاید و طعم سماق را به خاطر بیاورید و بعد از فیلتر کردن ، آن را رد کنید و استخراج را کنار بگذارید

مرحله چهارم: تفت دادن و چسباندن پیاز

سپس پیاز دیگر را ریز خرد کنید و در تابه تفت دهید ، سپس زردچوبه را اضافه کنید تا سبک و کمی طلایی شود ، سپس رب را اضافه کرده و با آن کمی فلفل سیاه تفت دهید و خمیر را با دقت تفت دهید تا بوی خام آن از بین برود. خمیر ..

مرحله پنجم: سس را آماده کنید

حالا یک فنجان آب جوش روی پیازها می ریزیم ، ورز می دهیم و می گذاریم بجوشد ، سپس تکه های مرغ سرخ شده با هویج خرد شده و خرد شده را داخل سس می گذاریم ، سپس آب سماق آبکش شده را اضافه کرده و 15 تا 20 دقیقه می گذاریم تا سس غلیظ شده ، سپس با زعفران پلو و سالاد سرو کنید. نوش جان!

یادداشت های مهم

  • طعم این کتلت مرغ شبیه سماق است ، اگر آن را ندارید ، می توانید از کمی آب میوه برای خوش طعم شدن استفاده کنید.
  • در نهایت ، کتلت مرغ ترش باید در سس غلیظ باشد.
  • همچنین می توانید این مخلوط را با گوشت قرمز آسیاب شده درست کنید.
  • علاوه بر رب ، می توانید از مقداری گوجه فرنگی پوره شده نیز استفاده کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای یادگیری طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه ، طرز تهیه پسته و زعفران خوشمزه با گوشت گردن را مطالعه کنید.

برنامه را بارگیری کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا