آشپزی و تغذیه

کتلت ذرت | طرز تهیه کتلت ذرت | طرز تهیه کتلت ذرت و گشنیز | انواع کتلت

مصرف ذرت دارای خواص و فوایدی مانند بهبود رشد مو و جلوگیری از سرطان است ، اما مصرف زیاد ذرت عوارض جانبی نیز دارد.

چیدمان

کتلت ذرت کتلت بسیار خوشمزه ای است که می توانید به راحتی تهیه کنید. کتلت ذرت را می توانید با نان و سس تازه سرو کنید ، صرف نظر از اینکه بخواهید خودتان ذرت را در خانه بخارپز کنید یا از ذرت کنسرو شده آماده استفاده کنید. این کتلت حاوی مواد ساده و در دسترس است و زمان پخت بسیار کمی دارد. امروز در مجله دلتا ، ما کتلت های آرد ذرت و گشنیز همراه با آرد ذرت و پنیر را آموزش می دهیم.

مواد لازم برای تهیه کوکوی ذرت و گشنیز

  • 2 فنجان ذرت
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 2 عدد فلفل سبز
  • آرد ذرت 2 قاشق غذاخوری
  • یک سوم گشنیز خرد شده
  • پنیر پیتزا را در صورت نیاز رنده کنید
  • نمک ، فلفل سیاه و زیره در صورت لزوم

طرز تهیه کورن فلکس با آرد ذرت و گشنیز

مرحله اول

ابتدا سفید تخم مرغ و زرده را جدا کنید. ذرت باید بخارپز شود و برای این کار ترجیح داده می شود کمی آب گلدان بریزید تا جوش بیاید ، سپس یک سبد روی آن قرار داده و ذرت را داخل سبد بریزید. درب قابلمه را بگذارید تا ذرت بخارپز شود اما می توانید از بخارپز نیز استفاده کنید. برای راحتی و سرعت از کنسرو ذرت استفاده کنید.

مرحله دوم

سپس ذرت را درون کاسه ای با زرده تخم مرغ ، زیره ، پنیر پیتزا ، آرد ذرت ، فلفل سبز خرد شده و گشنیز بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس نمک و فلفل سیاه را به مواد اضافه کنید.

سطح سوم

سفیده های جدا شده را قبلاً در ظرفی ریخته و با همزن برقی بزنید تا سفت شود. سپس تمام مواد ذکر شده را به سفیده تخم مرغ اضافه کرده و به آرامی با لیسک هم بزنید تا از تورم مواد جلوگیری شود.

مرحله چهارم

مقداری روغن در ماهیتابه را روی آتش بریزید تا گرم شود و کوکوی مرغ را با قاشق برداشته و روغن را در روغن قرار دهید تا قرمز و طلایی شود ، همچنین می توانید این شاه بلوط را در فر تهیه کنید و برای این کار روغن را چرب کنید ظرف فر را کمی بگذارید و آن را داخل سینی کتلت بریزید و بگذارید 30 دقیقه در 180 درجه بگذارید تا پخته شود و طلایی شود. نوش جان.

نکات کلیدی در تهیه کوکوی ذرت

  • می توانید به جای فلفل دلمه ای سبز از فلفل دلمه ای بو داده استفاده کنید.
  • افزودن پنیر پیتزا اختیاری است.
  • از ماهیتابه نچسب استفاده کنید تا برش های کوچک به ظرف نچسبند.
  • بعد از سرخ شدن بهتر است کتلت ها را روی دستمال چرب قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

پیشنهاد مطالعه: برای یادگیری طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه ، مقاله فندق های زیبا ، ظریف و مقوی را بخوانید.

برنامه را بارگیری کنید

















نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا