آشپزی و تغذیه

کباب مرغ با سس | طرز تهیه کباب مرغ با سس | کباب مرغ با سس مخصوص

سس این غذا به طعم و عطر این کباب کمک زیادی می کند و ترکیبی فراموش نشدنی و دلچسب را به ارمغان می آورد.

کباب مرغ با سس

کباب مرغ با سس این ویژگی یکی از کباب های خوشمزه است. می توانید این کباب را از مرغ ، گوشت یا ماهی تهیه کرده و روی ذغال یا در ماهیتابه کباب کنید. سس مخصوص این کباب مخلوطی از سس سویا و کره بادام زمینی است و این غذا به غذاهای خیابانی معروف است. امروز در مجله دلتا طرز تهیه کباب مرغ خوشمزه با سس بادام زمینی را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای تهیه کباب مرغ

  • سینه مرغ 500 گرم
  • 1/4 فنجان شیر نارگیل
  • 2 قاشق غذاخوری سس سویا
  • پودر کاری 2 قاشق غذاخوری
  • 1/2 قاشق چایخوری زردچوبه
  • 1 قاشق غذاخوری زنجبیل تازه
  • سیر 3 حبه
  • شکر قهوه ای قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس بادام زمینی ویژه ما

  • کره بادام زمینی 3 قاشق غذاخوری
  • قاشق غذاخوری سس سویا
  • یک قاشق بزرگ آب لیمو تازه
  • 2 قاشق چایخوری شکر قهوه ای
  • قاشق غذاخوری سس سیر
  • 1 قاشق چایخوری زنجبیل تازه

طرز تهیه کباب مرغ طعم دار با سس مخصوص

مرحله اول: مرغ را آماده کنید

ابتدا سینه مرغ یا ران مرغ را به دلخواه درست کنید ، حتی می توانید در تهیه این کباب از بال و شانه استفاده کنید یا از ترکیب هر دو استفاده کنید ، آنها را بشویید و بگذارید خشک شوند.

مرحله دوم: تهیه مواد پانسمان

در یک کاسه متوسط ​​، شیر نارگیل تازه رنده شده ، شکر قهوه ای ، سس سویا ، زنجبیل ، پودر کاری ، زردچوبه ، سیر رنده شده ، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا یکدست شود.

مرحله 3: مواد را قرار دهید

سپس مرغ را در یک کاسه بریزید و ماریناد را در آن بریزید. مواد را خوب مخلوط کنید تا تمام مرغ با مواد ترشی شود ، سپس ظرف را به مدت دو ساعت یا بهتر از شب قبل در یخچال بگذارید تا مرغ پخته شود و در عین حال ، هر از گاهی مواد را هم بزنید.

مرحله 4: سس را آماده کنید

در حالی که مرغ در حال استراحت است ، سس را آماده کنید ، برای این کار ، همه مواد را در کاسه بریزید ، 2-3 قاشق غذاخوری آب به غلظت دلخواه اضافه کنید و کنار بگذارید.

مرحله پنجم: کباب مرغ را آماده کنید

یک تابه گریل را با کمی روغن چرب کرده و روی آتش بگذارید ، سپس مرغ را از ماریناد جدا کرده و در آبکش بگذارید تا سس اضافی از بین برود ، سپس آن را روی سیخ های چوبی هم بزنید و در تابه تفت دهید تا پخته شده پخته و نرم است یا می توانید آن را در فر بگذارید و در دمای 165 درجه به مدت 20 دقیقه بپزید و با سس مخصوص سرو کنید زیرا مرغ داغ است. نوش جان!

یادداشت های مهم

  • میزان فلفل اضافه شده بستگی به ذائقه شما دارد.
  • این کباب را می توانید با سس های دیگر سرو کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با انواع غذاهای خوشمزه سلطان بلو ، ساده و خوشمزه را با گوشت گاو سرخ کرده و سیب زمینی بخوانید.

برنامه را بارگیری کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا