آشپزی و تغذیه

کباب لا پلو | طرز تهیه کباب لا پلو | دستور پخت کباب لا پلو | کباب لا پلو مجلسی

کباب La Bleu یک غذای بسیار سنتی و خوشمزه است که به دلیل گوشت داخل برنج طعم و مزه بی نظیری دارد.

کباب لا لو

کباب لا لو این غذا به شکل مرغ بدون پلو یا گوشت چرخ کرده بدون پلو تهیه می شود. در این مقاله می توانید طرز تهیه کباب مجلسی لا پلوف را به شیوه رستوران های معروف مجله دلتا بیاموزید.

عناصر

  • 2 فنجان برنج
  • گوشت چرخ کرده حدود 250 گرم
  • یک عدد تخم مرغ
  • 2 قاشق غذاخوری ماست
  • 2 قاشق غذاخوری زعفران
  • کره 50 گرم
  • پیاز بزرگ
  • 2 عدد گوجه فرنگی
  • رب گوجه فرنگی یک قاشق مرباخوری
  • سماق ، پودر زیره ، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
  • روغن و نمک سرخ کرده به میزان لازم

طرز تهیه کباب لا پلو

مرحله اول

قبل از هر کاری برنج را بشویید و با مقداری نمک در آب بگذارید تا خیس بخورد. سپس باید پیاز را روی یک رنده ریز رنده کنید. پیاز آبکش شده را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و مقداری سماق ، زردچوبه ، نمک ، پودر زیره و فلفل سیاه به آن اضافه کنید. مواد را به مدت 10 دقیقه ورز دهید تا کاملا ترکیب شوند. سپس سلفون را روی بشقاب گوشت بگذارید و در یخچال بگذارید تا گوشت به مدت یک ساعت استراحت کند. روند تهیه گوشت کباب شبیه روش تهیه گوشت کباب است.

فاز دوم

بعد از یک ساعت گوشت را از یخچال خارج کنید. مقداری روغن در تابه بریزید و بگذارید روی حرارت متوسط ​​داغ شود. تمام گوشت را در تابه پهن کرده و سرخ کنید.

سطح سوم

حالا در یک ماهیتابه کوچک مقداری روغن بریزید و بگذارید داغ شود. سپس گوجه فرنگی را رنده کرده و به آن اضافه کنید. بعد از اینکه رنگ گوجه فرنگی ها کمی تغییر کرد ، کمی نمک ، فلفل سیاه و یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید. مواد را روی آتش هم بزنید تا آب آن کاملاً تخلیه شود.

مرحله چهارم

یک قابلمه را آب کنید و روی حرارت زیاد روی گاز بگذارید. بعد از جوش آمدن آب ، روغن مایع ، نمک و برنج خیس خورده را به آب اضافه کنید. حدود 10 دقیقه صبر کنید تا برنج کمی نرم شود. سپس برنج را داخل صافی بریزید. بهتر است ته سرو را به صورت ته ته دهید تا زیباتر به نظر برسد.

مرحله پنجم

تخم مرغ تخمیر شده ، ماست و زعفران را در یک کاسه مخلوط کرده و خوب هم بزنید. اندازه یک قاشق غذاخوری برنج را به این مواد اضافه کرده و هم بزنید. در یک قابلمه مناسب کمی روغن بریزید ، سپس برنج مخلوط شده با تخم مرغ و شیر را در انتهای قابلمه بمالید. مقداری برنج در قابلمه بریزید. سپس کباب را روی برنج بگذارید و کمی سماق روی آن بپاشید.

حالا مقداری سس گوجه فرنگی که درست کرده اید روی آن بریزید. بقیه برنج را روی کباب ها بریزید و کمی فشار دهید. برای خوش طعم تر شدن غذا ، کمی کره بریده و روی برنج بگذارید. درب قابلمه را بگذارید و بگذارید برنج به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت بجوشد. سپس غذا را به بشقاب مناسب برگردانید و از عطر و طعم لذیذ آن لذت ببرید.

پیشنهاد مطالعه: برای یادگیری طرز تهیه انواع خوراکی ها ، خلاصه پر کردن زعفران با شیر را بخوانید.

برنامه را بارگیری کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا