آشپزی و تغذیه

کباب دیگی سماقی | طرز تهیه کباب دیگی سماقی | دستور پخت کباب دیگی سماقی

کباب به ویژه کباب از غذاهای محبوب ایرانی است. به دلیل استفاده از گوشت داغ و مواد ساده ، بسیار خوشمزه و سریع آماده می شود.

کباب کباب دیگر

کباب کباب دیگر یکی دیگر از غذاهای ایرانی است که خیلی سریع تهیه می شود و طعم و عطر مطبوعی دارد. کباب سماق نوعی پلو مخلوط است. با ما در مجله دلتا با من باش.

عناصر

  • برنج: سه فنجان برنج
  • پیاز بزرگ (رنده شده و فشرده): 1
  • گوجه فرنگی: سه عدد
  • سیب زمینی بزرگ: یک عدد
  • پودر سماق: 1 قاشق غذاخوری
  • کنجد: یک قاشق غذاخوری
  • زعفران پخته: نصف پیمانه
  • نمک ، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
  • آب و روغن مایع: در صورت نیاز

طرز تهیه:

مرحله اول

برنج را بشویید و به مدت دو ساعت در کمی نمک خیس کنید. گوشت ، پیاز ، نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه و 3 قاشق غذاخوری زعفران را با هم مخلوط کرده و با دست خوب ورز دهید تا یکدست شود. سپس سلفون را برداشته و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید.

مرحله دوم

بعد از دوره استراحت ، کمی روغن در تابه نچسب بریزید و گوشت را به طور مساوی پخش کنید. شعله را روشن کرده و از دو طرف با حرارت ملایم (نه زیاد) سرخ کنید و کنار بگذارید.

سطح سوم

برای تهیه ، سیب زمینی ها را رنده کرده و به مدت 15 دقیقه در مقداری آب سرد خیس کنید. پس از گذشت زمان لازم ، آن را آبکش کرده و کمی نمک ، فلفل سیاه و زعفران را با هم مخلوط کرده ، یک قاشق غذاخوری کنجد اضافه کرده و هم بزنید.

مرحله چهارم

مقداری آب و نمک در قابلمه بریزید و روی شعله بگذارید تا بجوشد. سپس برنج را اضافه می کنیم. پس از اتمام فیلتر کردن ، کمی روغن در کف قابلمه بریزید. وقتی داغ شد ، مواد را اضافه کرده و به طور یکنواخت پشت قاشق پخش کنید ، یک فنجان برنج را با بقیه زعفران مخلوط کنید.

مرحله پنجم

وقتی سرما کمی خودش را گرفت ، برنج زعفران را اضافه کرده و با قاشق فشار دهید تا یکدست و یکدست شود. سپس نیمی از سماق را روی برنج می ریزیم ، کباب سرخ شده را روی آن می گذاریم و مابقی سماق را روی کباب می ریزیم. کار را با بقیه برنج ادامه دهید تا کاملا یکدست و یکدست شود. چند تکه کره یا روغن روی برنج بریزید و آن را در یک قابلمه کوچک بریزید. هنگامی که بخار بالا می رود ، شعله را کم کنید و بگذارید تبخیر شود.

آخرین مرحله

نمک و فلفل را به گوجه فرنگی ها اضافه کنید و با کمی روغن یا سیخ سرخ کنید و گریل کنید. وقتی کباب پخت ، آن را در قالب مورد نظر برگردانید و همراه گوجه فرنگی ، پوست لیمو ، پیاز ، سبزیجات و سالاد میل کنید.

پیشنهاد مطالعهمرغ کبابی خوشمزه هاوایی را با سس مخصوص بخوانید.

برنامه را بارگیری کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا