آشپزی و تغذیه

کباب توری | طرز تهیه کباب توری | دستور پخت کباب توری


همچنین می توانید این کباب خوشمزه دو رنگ را با مرغ تفت داده درست کنید.

کباب توری

کباب توری یکی از خوشمزه ترین انواع کباب است. در واقع ترکیب کباب خرد شده با کباب تابه ای به صورت گرد ترکیبی جذاب و خوشمزه است. این کباب را می توانید در حین پیک نیک یا مسافرت تهیه کنید و مخلوط کردن آن با پلو یا نان تازه با ریحان بی نظیر است. منتظر مجله دلتا باشید.

عناصر

  • گوشت گوسفند کیلوگرم
  • 3 عدد پیاز
  • آب لیمو قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی و فلفل سبز به مقدار لازم
  • کره به میزان لازم
  • نمک ، فلفل سیاه ، سماق و تفاله فلفل به میزان لازم

طرز تهیه کباب توری روی زغال

مرحله 1: مواد را خرد کنید

ابتدا باید بره را آسیاب کنید و بهتر است کباب کبابی را با کمی چربی گوشت تهیه کنید تا خشک نشود. گوشت را خرد کرده و دوبار چرخ کنید. پیاز را پوست بگیرید و رنده کنید. آب پیاز را خوب بگیرید ، آب پیاز را در یک کاسه بریزید و آن را دور نریزید.

مرحله دوم: مواد را مخلوط کنید

گوشت ، آب پیاز ، ادویه جات و آب لیمو را در یک کاسه بریزید و شروع به ورز دادن کنید. ورز دادن یکی از مهمترین عوامل در تهیه یک کباب خوب است. گوشت باید کاملاً یکنواخت باشد ، می توانید از مخلوط کن برای ورز دادن استفاده کنید ، سپس گوشت را بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

مرحله سوم: کباب پز را آماده کنید

شبکه مورد نظر را آماده کرده و با برس یک توری را کاملاً رنگ کنید ، هر دو طرف توری باید چرب باشد. سپس زغال را آماده کنید. تور را باز کرده و نایلون روی آن بگذارید ، سپس گوشت داخل تور را کاملاً باز کنید ، سپس تور را برگردانید و نایلون را بردارید.

مرحله چهارم: کباب را بپزید

گریل را روی ذغال سنگ قرار دهید تا به آرامی بپزد. در یک کاسه جداگانه ، کمی کره و آب پیاز بریزید ، گریل را با برس چرب کنید و بعد از پخت ، یک طرف گریل را بچرخانید تا طرف دیگر آن پخته شود. گوجه فرنگی و فلفل را در سیخ ریخته و روی زغال کباب کنید. کباب را با گوجه فرنگی و فلفل سرو کنید. نوش جان!

نکات اصلی کباب توری خوشمزه

  • حتماً گریل را چرب کنید ، در غیر این صورت کباب به گریل می چسبد و خراب می شود.
  • اگر کباب را خوب ورز دهید ، اصلاً از گریل نمی افتد.
  • چربی همراه با کره و آب پیاز از خشک شدن کباب جلوگیری می کند.
  • آب لیمو بی مزه است و می توانید آن را حذف کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با انواع خوراکی ها ، طرز تهیه سس کباب مازندران ، ساده و خوشمزه را بخوانید.

برنامه را بارگیری کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا