آشپزی و تغذیه

کباب تابه ای مرغ | طرز تهیه کباب تابه ای مرغ | کباب تابه ای

کباب ماهی بسیار راحت تهیه می شود و برای تهیه کباب مرغ نیاز به مواد خاصی ندارید و می توانید این غذای خوشمزه را به راحتی در منزل تهیه کنید.

کباب تابه ای مرغ

کباب مرغ یکی از لذیذترین و پرطرفدارترین کباب های ایرانی است که با دستور پخت و مواد اولیه متفاوت طبخ می شود. این کباب خوشمزه یک فست فود است که علاوه بر طعم لذیذی که دارد، خیلی سریع تهیه می شود و زمان زیادی هم نیاز ندارد. می توانیم این کباب خوشمزه را به روشی ساده درست کنیم و یا از مواد و سبزیجات دلخواهمان برای تهیه آن استفاده کنیم. به عنوان مثال، در برخی از دستور العمل ها، می توانیم مقدار مرغ را کاهش دهیم و به جای آن از غذاهایی مانند سویا یا سیب زمینی برای یک کباب مرغ به صرفه تر استفاده کنیم. با مجله دلتا با من باش.

مواد لازم برای 4 نفر

  • سینه و ران مرغ 4 عدد
  • 1 عدد پیاز متوسط
  • 2 حبه سیر
  • 1 فلفل دلمه ای
  • کره 40 گرم
  • آب لیمو 1 قاشق غذاخوری
  • زعفران پخته ۲ قاشق غذاخوری
  • سماق قرمز 1 قاشق غذاخوری
  • 3 قاشق غذاخوری آرد سوخاری
  • چاشنی کافی برای پاپریکا و مرغ
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

دستور تهیه کباب تابه ای مرغ

مرحله اول

برای تهیه کباب مرغ در رستوران ابتدا پیاز را با رنده ریز رنده کنید و پس از نوشیدن آب اضافی آن را در ظرف پهن مناسبی منتقل کنید. سپس سیر را رنده کرده و به ظرف اضافه کنید.

فاز دوم

در این مرحله فلفل دلمه ای را روی رنده ریز رنده کرده و با کره آب شده، آبلیمو، زعفران دم کرده، سماق قرمز، پاپریکا، ادویه مرغ، نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه کنید. در صورت تمایل می توانیم ادویه های مورد علاقه خود را اضافه کنیم.

طرز تهیه کباب مرغ

سطح سوم

حالا مرغ را چرخ کرده و به همراه آرد سوخاری به کاسه اضافه کنید. سپس کباب را با دست حدود 10 دقیقه ورز دهید تا کاملا چسبناک و یکدست شود. سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید و در یخچال قرار دهید.

مرحله چهارم

بعد از 1-2 ساعت ظرف حاوی کباب ها را از یخچال خارج کنید. سپس یک ماهیتابه مناسب را با کمی روغن چرب کنید و کباب ها را کف تابه به همان قطر پهن کنید. سپس تابه را روی آتش بگذارید.

مرحله پنجم

اگر بخواهیم کباب مرغ را سخاوتمندانه تر درست کنیم، دمای زیر تابه باید متوسط ​​یا بالاتر از حد متوسط ​​باشد، زیرا دمای کمتر زیر تابه باعث می شود کباب آب کشیده و کباب را خشک کند.

مرحله ششم

حالا صبر کنید تا یک طرف کباب کاملا سرخ شود. سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز قرمز شود. برای اینکه کباب در هنگام چرخاندن له نشود، بهتر است آن را به قطعات کوچکتر برش دهید و سپس برگردانید.

مرحله 7

برای لذیذتر شدن و خوش طعم شدن کباب می توانیم مقداری زعفران دم کرده با کره را روی آتش آب کرده سپس با قلم مو روی کباب بمالیم. در پایان کباب تابه ای را با برنج یا نان سرو کنید.

پروپوزال مطالعهطرز تهیه سینه مرغ پر شده با فلفل هالاپینو را بخوانید.

برنامه را دانلود کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا