آشپزی و تغذیه

کاری پلو | طرز تهیه کاری پلو | دستور پخت پلو شیرازی


کاری پلو یکی از معروف ترین غذاهای برنج است که به شیراز نسبت داده می شود. این غذا به قدری آسان طبخ و خوشمزه است که در سایر شهرها نیز یکی از غذاهای محبوب است.

کار برنج شیرازی

استفاده از ادویه های کاری در این غذا حس گرم و ملایمی به آن می بخشد. وجود ادویه های دیگر مانند زعفران علاوه بر افزایش ارزش غذایی ، جنبه درمانی به این پلو می بخشد. بیشتر بخوانید در مجله دلتا مجلة طرز تهیه کار برنج شیرازی تو درس می خوانی.

مواد لازم برای تهیه پلو شیرازی

  • جوجه شش قطعه
  • برنج چهار مقیاس
  • نخود فرنگی 100 گرم
  • زعفران قاشق کوچک
  • نمک ، فلفل و زردچوبه در صورت نیاز
  • ادویه کاری سه قاشق غذاخوری
  • سیب زمینی سه عدد
  • پیاز متوسط دو عنصر
  • روغن حیوانی) سه قاشق غذاخوری
  • اب دو مقیاس

طرز تهیه برنج شیرازی

مرحله اول

ابتدا مقداری روغن درون قابلمه ریخته ، سپس پیاز را به قطعات کوچک خرد کرده و سرخ کردن پیاز را با حرارت متوسط ​​شروع کنید. سپس نمک ، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید تا مزه دار شود. همچنین می توانید مرغ را با آب از قبل بپزید. بعد از اینکه پیازها طلایی و نرم شدند ، مرغ پخته شده را به ماهیتابه اضافه کرده و با پیازها تفت دهید. بعد از اینکه مرغ کاملاً پخته شد ، دو فنجان آب به مواد اضافه کنید. مواد را روی حرارت کم قرار دهید تا آب آن کم شود.

مرحله دوم

بعد از خشک شدن سوپ ، مواد را دوباره در روغن حیوانات سرخ کنید. در آخر ادویه و زعفران را به آن اضافه کنید و از قبل زعفران را آسیاب کنید. هنگام سرخ كردن مواد ترجیح داده می شود برنج را از قبل در آب نمك بریزید ، بجوشانید و آبكشی كنید. نخود فرنگی را جداگانه با آب بپزید تا نرم شود. بعد ، در یک ظرف مناسب ، ابتدا یک لایه برنج بریزید ، سپس مقداری از مواد را با نخود پخته شده در طرف برنج ریخته و به همان روش ادامه دهید. سپس برنج را روی حرارت ملایم قرار دهید تا در مخلوط خیس بخورد.

سطح سوم

در همین حال ، سیب زمینی ها را سرخ کرده و در ظرف جداگانه ای سرو کنید. بعد از تخمیر پلو شیرازی می توانید آن را سرو کرده و لذت ببرید.

کار پلوگ

نکات زیر در مورد کار

  • مقدار پودر کاری کاملاً به طعم غذای شما بستگی دارد.
  • برای تهیه پلو علاوه بر مرغ می توانید از گوشت یا حتی ماهی تن نیز استفاده کنید.
  • روغن حیوانی که در این دستورالعمل استفاده کرده ایم را می توان با روغن زیتون یا روغن سرخ کردنی جایگزین کرد.

پیشنهاد مطالعه: برای یادگیری طرز تهیه انواع خوراکی ها ، طرز تهیه ganbarbleu شیرازی را بخوانید.

برنامه را بارگیری کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا