آشپزی و تغذیه

چوروس شیرینی اسپانیایی | طرز تهیه چوروس | چوروس اسپانیایی

Chorus یک شیرینی اسپانیایی است که به سبک بامیه درست می شود. بامیه ها را در شربت قرار می دهند، اما کر را در پودر قند یا شکر دارچینی می غلتانند یا در سس شکلات فرو می کنند و می خورند.

شیرینی گروه کر اسپانیایی

هر کشوری در جهان کیک و شیرینی مخصوص به خود را دارد که مربوط به فرهنگ و تاریخ آن کشور است. از شیرینی دانمارکی رایج در ایران گرفته تا کروسان فرانسوی، اکلر، کیک شیر روسی و…. همین محبوبیت و تنوع کیک و دسر باعث شد تا این آموزش آشپزی به وجود بیاید شیرینی گروه کر اسپانیایی آموزش بسیار خوشمزه طعم لذیذ آن با شکر و دارچینی که در انتها خیس می کنیم، این دسر را به یک لذیذ پاییزی عالی تبدیل کرده است. با مجله دلتا با من باش.
Chorus یک دسر خوشمزه و آسان با اصل اسپانیایی شبیه بامیه است. این دسر یک گزینه عالی برای صبحانه یا شام همراه با چای و قهوه است.

عناصر

  • آرد سفید: یک پیمانه
  • آب: یک ترازو
  • شکلات تخته ای: به میزان دلخواه
  • کره: 80 گرم
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • دارچین: یک قاشق غذاخوری
  • شکر: 4 قاشق غذاخوری
  • نمک و پودر وانیل: 1/4 قاشق چایخوری

طرز تهیه گروه کر شیرینی اسپانیایی

مرحله اول

برای تهیه کرک ابتدا 1 پیمانه آب، 3 قاشق غذاخوری شکر، پودر وانیل و کره را در قابلمه ای بریزید و روی اجاق بگذارید و اجازه دهید کره و شکر کاملا حل شوند. وقتی قابلمه به جوش آمد از روی حرارت بردارید. پس از برداشتن ظرف از روی حرارت، آرد را یکدفعه اضافه کرده و سریع هم بزنید تا خمیری به دست آید.

فاز دوم

در این مرحله نمک را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. سپس خمیر را به ظرف دیگری منتقل کنید و با پارو باز کنید تا خنک شود.

دوره اسپانیایی

سطح سوم

بعد از اینکه خمیر از روی اجاق افتاد و خنک شد (لازم نیست خمیر کاملا خنک شود، کافی است کمی حرارت را کم کنید) تخم مرغ ها را یکی یکی به خمیر اضافه کنید. ابتدا یک تخم مرغ را اضافه کرده و با همزن برقی هم بزنید. بعد از مخلوط کردن، تخم مرغ دوم را اضافه کنید و دوباره به مدت 2 تا 3 دقیقه هم بزنید تا یکدست شود.

مرحله چهارم

در این مرحله زمانی که تخم مرغ ها به خوبی با مواد مخلوط شدند، خمیر نهایی باید به همان قوام چسبندگی در عکس برسد. در این مرحله لوله طرح دار را داخل قیف گذاشته و خمیر را داخل قیف می ریزیم.

مرحله پنجم

در قابلمه ای مقداری روغن بریزید (به طوری که خمیر کاملاً داخل روغن شود) و بگذارید خوب داغ شود. سپس خمیری را که در قیف ریختیم با روغن داغ منتقل کنید.
پس از آماده شدن کرک، شکر و دارچین را در ظرفی مخلوط کرده و کر را به شکر و دارچین آغشته کنید. می توانید گروه کر را با شکلات آب شده سرو کنید و لذت ببرید.

پروپوزال مطالعهطرز تهیه کیک کدو حلوایی را در مجله بخوانید.

برنامه را دانلود کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا