آشپزی و تغذیه

پیراشکی ژامبون و پنیر | پیراشکی ژامبون و قارچ | طرز تهیه پیراشکی ژامبون


پیراشکی خوک و پنیر یکی از خوشمزه ترین غذاهای بین المللی است که با مواد مختلف تهیه می شود و در عین حال طعم لذیذی دارد.

دونات گوشت و پنیر

پیراشکی ژامبون و پنیر یکی از کیک های خوشمزه برای پر کردن پیراشکی می توانید از انواع دیگر سبزیجات به غیر از گوشت خوک استفاده کنید. تهیه دونات برای همه سرگرم کننده است ، اما تهیه خمیر کمی مشکل است. با آموزش خمیر فوری بدون نیاز به استراحت ، ما کوفته هایی را به شما آموزش می دهیم که بسیار خوشمزه هستند و می توانید آنها را سرخ کرده یا به عنوان غذا در فر قرار دهید. البته اگر وقت لازم برای تهیه خمیر را ندارید ، می توانید از خمیر آماده برای پیراشکی یا یوفکا استفاده کنید. با ما در مجله دلتا با من باش.

عناصر

  • دو تخم مرغ
  • ماست 1/2 کیلو
  • جوش شیرین یا بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
  • سه روغن سنج
  • دو قاشق غذاخوری آرد
  • کمی نمک

مواد داخل ژامبون و پنیر

  • جعبه سوسیس
  • 300 گرم قارچ
  • یک قاشق غذاخوری بچسبانید
  • یک عدد فلفل دلمه ای
  • پیتزای پنیر به مقدار لازم
  • نمک ، فلفل سیاه به میزان لازم

نحوه تهیه

تهیه خمیر

ابتدا خمیر ماست را در کاسه ای بریزید و با جوش شیرین هم بزنید تا ماست کمی متورم شود. سپس تخم مرغ ها ، روغن مایع و نمک را اضافه کرده و هم بزنید تا تخم مرغ ها از لخته خارج شوند. سپس آرد را به تدریج اضافه کنید تا در وسط کاسه یک خمیر تشکیل شود. سپس خمیر را به مدت 10 دقیقه خوب ورز دهید تا نرم شود. خمیر ما به همین راحتی بیرون آمد. روی خمیر را بپوشانید تا در مراحل زیر خشک نشود.

مواد تشکیل دهنده مرکز دونات را آماده کنید

کمی روغن در ماهیتابه بریزید تا داغ شود. سپس فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کرده و کمی با زردچوبه تفت دهید تا نرم شود. سپس قارچ ورقه شده و سوسیس خرد شده را اضافه کرده و کمی تفت دهید تا قارچ ها شفاف شوند. سپس خمیر را می ریزیم و هم می زنیم تا مخلوط یکدست شود و در آخر ادویه و نمک را اضافه کرده ، از روی حرارت برداشته و می گذاریم تا کاملاً خنک شود.

کیک دونات را آماده کنید

خمیر را با رول باز کرده و کمی خم کنید. سپس به صورت دایره یا مربع برش دهید. مواد میانی را بالا می آوریم و روی هر خمیر با پنیر مقداری می گذاریم و خمیر را به طور کامل می بندیم تا هنگام پخت مواد از پیراشکی خارج نشود. همچنین می توانید از این خمیر برای پخت پیتزای بادمجان استفاده کنید.

پیراشکی گوشت خوک را بپزید

می توانید نان ها را در روغن داغ سرخ کنید. سپس آن را روی دستمال بگذارید تا روغن آن گرفته شود و با سس دلخواه سرو کنید ، یا می توانید زرده تخم مرغ و کنجد را در سینی فر قرار دهید تا مناسب رژیم غذایی شود و در فر با دمای 180 درجه به مدت 40 درجه قرار دهید. دقیقه بگذارید بپزد

پیشنهاد مطالعهمقاله مربا قارچ مرغ ، یک غذای ساده و مغذی را بخوانید.

برنامه را بارگیری کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا