آشپزی و تغذیه

پیراشکی سوخاری | طرز تهیه پیراشکی سوخاری | دستور پیراشکی سوخاری

پیراشکی گوشت به عنوان فینگر فود نیز شناخته می شود و یک غذای محبوب غیر ایرانی است که معمولا در مهمانی ها سرو می شود. پای گوشت از مخلوط گوشت و انواع سبزیجات درست می شود و بسیار خوشمزه است.

دونات سرخ شده

دونات سرخ شده یکی از غذاهای فست فودی است که می توانید آن را به راحتی در منزل تهیه کنید. می توانید برای مهمانی ها و تولدها دونات سوخاری درست کنید، مواد میانی را به دلخواه تغییر دهید، در آرد سوخاری بغلتانید و سرخ کنید. برای تهیه این پیراشکی می توانید از خمیر یوفکای آماده استفاده کنید یا خمیر نفیس را در منزل با مواد میانی بغلتانید. با مجله دلتا با من باش.

عناصر

  • 1.5 فنجان آب
  • نصف قاشق چایخوری شکر
  • کره 10 گرم
  • یک قاشق چایخوری نمک
  • آرد 1.5 پیمانه

دونات مواد متوسط

  • گوشت چرخ کرده 250 گرم
  • 1 عدد پیاز
  • 1 فلفل دلمه ای
  • 10 عدد قارچ
  • پیتزا پنیر به مقدار لازم
  • تخم مرغ 1 عدد
  • 1/4 فنجان شیر
  • بکینگ پودر 1 فنجان

طرز تهیه آرد سوخاری

مرحله اول

برای تهیه خمیر در تابه آب بریزید و نمک و شکر را اضافه کنید. وقتی از کنار ظرف شروع به پف کردن کرد، آرد را یکدفعه اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکدست شود. بعد از اینکه چند دقیقه داغ شد خمیر را روی سطح بمالید.

فاز دوم

وقتی خمیر خنک شد شروع به ورز دادن با دست کنید تا خمیر صاف و پفکی شود. سپس داخل نایلون بگذارید و نیم ساعت در آشپزخانه بگذارید تا استراحت کند.

سطح سوم

برای تهیه مواد میانی پیازها را نگینی خرد کرده و در ماهیتابه با کمی روغن تفت دهید تا روشن شوند. سپس گوشت را با فلفل و زردچوبه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا گوشت سرخ شود. سپس فلفل دلمه و قارچ را اضافه کرده و تفت دهید تا آب قارچ گرفته شود و در آخر کمی نمک اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

طرز تهیه آرد سوخاری

مرحله چهارم

حالا از خمیر به اندازه نارنگی بردارید و روی سطحی باز کنید و مقداری مواد گوشتی داخل آن بریزید. خمیر را به اندازه ½ اینچ از هر طرف تا کنید، کمی پنیر اضافه کنید و به دلخواه حلقه کنید.

مرحله پنجم

حالا تخم مرغ ها، شیر، کمی نمک و فلفل سیاه را در ظرفی بریزید و هم بزنید تا تخم مرغ ها از لخته خارج شوند. سپس آرد سوخاری ها را در ظرف دیگری می ریزیم و حالا بعد از مخلوط شدن در تخم مرغ ها و سپس آرد سوخاری ها را می غلتانیم. سپس در روغن داغ سرخ کنید و در آخر روی دستمال روغنی بگذارید و با سس دلخواه سرو کنید.

نکات مهم

  • این رول را می توانید با گوشت، مرغ و یا به صورت سبزی تهیه کنید.
  • کوفته ها را باید در روغن آغشته کنید و خمیر به خوبی برشته و طلایی شود.
  • سعی کنید خمیر را نازک بچرخانید.
  • با این مقادیر 12 عدد نان رول خواهید داشت.

پروپوزال مطالعهپنیر سرخ شده خانگی و اسنک های ترد و خوشمزه را در مجله بخوانید.

برنامه را دانلود کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا