آشپزی و تغذیه

پیتزا مکزیکی | طرز تهیه پیتزا مکزیکی | پیتزا مکزیکی با سس سالسا


اگرچه ایتالیا منشا پیتزا است ، مکزیکی ها تعریف جدیدی از آن ارائه داده اند. اگرچه پیتزای مکزیکی سبک و ساده است ، اما پیتزای مکزیکی سنگین و پر از عوارض جانبی است.

پیتزا

در مکزیک ، این پیتزا با تورتیلا پخته می شود و مانند اکثر آنها غذاهای مکزیکی آنها با لوبیا و مقدار زیادی فلفل تند ریخته می شوند ، که ممکن است مطابق با سلیقه همه نباشد. به همین دلیل کمی تغییر در دستور العمل ایجاد کردیم پیتزا مکزیکی ما راه خود را آورده ایم. پیشنهاد می کنیم این روش را امتحان کنید. بدون شک یکی از خوشمزه ترین پیتزاهایی است که تاکنون امتحان کرده اید. با مجله دلتا مجلة با من باش.

مواد تشکیل دهنده پیتزا مکزیکی

  • گوشت چرخ کرده 300 گرم
  • قارچ 250 گرم
  • 200 گرم ذرت
  • پنیر پیتزا (مخلوطی از پنیر موزارلا و چدار) 500 گرم
  • در صورت نیاز فلفل دلمه ژاپنی ترشی بزنید
  • فلفل دلمه ای شیرین ، خلال نازک
  • قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • فلفل سیاه ، پودر سیر ، زیره ، پودر فلفل قرمز ، پودر پیاز ، پونه کوهی ، فلفل تند ، آویشن ، نمک در صورت لزوم

مواد تشکیل دهنده سس

  • 4 گوجه خرد شده
  • پیاز را از وسط خرد کنید
  • فلفل دلمه ای کوچک ، خرد شده
  • پودر سیر 1 قاشق مرباخوری
  • کره 30 گرم
  • آویشن ، پونه کوهی ، پودر فلفل قرمز ، نمک در صورت نیاز
  • سس سس گوجه فرنگی 4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه سس سالسا برای پیتزای مکزیکی

کره را در ماهیتابه ذوب کنید و پیازها را در آن سرخ کنید. سپس سیر له شده را اضافه کنید. گوجه فرنگی ، فلفل دلمه ای ، پودر فلفل قرمز ، آویشن و نمک را بعد از کمی تفت دادن اضافه کنید. ظرف را درون تابه بریزید تا گوجه و فلفل بپزد. بعد از پختن سبزیجات ، سس گوجه فرنگی را اضافه کنید و نمک سس را اندازه بگیرید. سس سس را کنار بگذارید تا خنک و آماده استفاده روی پیتزا شما باشد.

طرز تهیه پیتزای مکزیکی

مرحله اول

برای شروع گوشت چرخ کرده را در ماهیتابه با کمی روغن سرخ کنید. سپس رب گوجه فرنگی و ادویه ها را اضافه کنید. در آخر نمک را تنظیم کرده و گوشت را از روی حرارت بردارید. خمیر پیتزا به ضخامت اینچ اینچ را روی کاغذ روغنی پهن کنید. می توانید خمیر را به همین ترتیب بپوشانید و اجازه دهید 30 دقیقه استراحت کرده و باد کند.

مرحله دوم

سس سس را به آرامی روی خمیر بمالید. سپس یک لایه پنیر و یک لایه گوشت چرخ کرده روی آن می ریزیم. سپس قارچ های خرد شده ، فلفل دلمه ای و ذرت را روی پیتزا قرار می دهیم.

سطح سوم

در آخر دوباره مقداری پنیر روی پیتزا بریزید و آن را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه قرار دهید. اجازه دهید پیتزا 20 تا 30 دقیقه بجوشد. سپس گریل را روشن کرده و اجازه دهید به مدت 5 تا 10 دقیقه روی پیتزا بپزد. بعد از بیرون آوردن از فر ، پیتزا را با فلفل ژالاپنیو تزئین کرده و سرو کنید. نوش جان.

پیشنهاد مطالعه: آموزش تهیه انواع غذاهای خوشمزه را بیاموزید تست قارچ ، پیش غذای مهیج خواندن است

برنامه را بارگیری کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا