آشپزی و تغذیه

پیتزا مرغ | طرز تهیه پیتزا مرغ | پیده مرغ ترکی | دستور پیتزای ترکی

پیده یک غذای خوشمزه ترکی است که گاهی اوقات به عنوان “پیتزای ترکی” شناخته می شود. پیده دارای خمیر ترد و کرکی است که معمولاً به شکل قایق است و با انواع غذاهای جانبی پخته می شود.

پیتزای مرغ

حیف شد پیتزای مرغ این یک نوع غذای ترکی است که بیشتر با گوشت چرخ کرده تهیه می شود ، اما می توانید این غذا را با مرغ نیز تهیه کنید. پای از یک خمیر تشکیل شده است ، سپس با مواد میانی پر شده و در فر پخته می شود. افزودن پنیر به پای اختیاری است. برای تهیه خمیر پنکیک از خمیر مایه استفاده می شود. Pide یک انتخاب عالی برای شام ، ناهار و مهمانی است. امروز در مجله دلتا منشاء مرغ ترکی را به شما آموزش می دهیم با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه خمیر مرغ

  • آرد 375 گرم
  • مخمر فوری 1 قاشق چایخوری
  • یک قاشق چایخوری نمک
  • آب 250 تا 300 میلی لیتر
  • قاشق روغن زیتون

اجزای اولیه

  • سینه مرغ 300 گرم
  • یک عدد پیاز
  • یک عدد فلفل دلمه ای
  • سیر 3 حبه
  • نمک ، فلفل ، فلفل ، آویشن ، پاپریکا به میزان لازم

طرز تهیه پیتزای مرغ

مرحله 1: مواد خمیر را مخلوط کنید

ابتدا باید خمیر آماده شود. برای خمیر ، یک کاسه آرد ، نمک و خمیر فوری بریزید و هم بزنید.اگر خمیر آنی نبود ابتدا با کمی آب ولرم کار کرده سپس به مواد اضافه کنید.با افزودن آب شروع کنید تا خمیر غلیظ شود.

مرحله دوم: خمیر را بلند کنید

سپس خمیر را روی سطحی که آرد پاشیده است قرار می دهیم و خوب ورز می دهیم تا نرم و یکدست شود ، می توانید از مخلوط کن استند برای ورز دادن آن استفاده کنید ، سپس خمیر را به شکل یک گلوله در آورده و در یک کاسه قرار دهید تا حجیم شود و پف کرده

مرحله 3: مواد اولیه را آماده کنید

در حالی که خمیر در حال استراحت است ، مواد میانی باید آماده شوند ، برای تهیه مواد میانی ، مرغ را ریز خرد کنید ، پیازها را ریز خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید تا سبک شود ، سپس سیر رنده شده را اضافه کنید ، تفت دهید و سپس اضافه کنید سینه مرغ را با ادویه جات تفت دهید و مرغ را بپزید و نرم شود ، سپس فلفل دلمه ای را اضافه کرده و تفت دهید ، سپس آن را از روی آتش بردارید تا سرد شود.

مرحله چهارم: پیتزای مرغ را آماده کنید

سپس پف خمیر را می گیریم و چانه را از خمیر بر می داریم و هر چانه را به شکل بیضی باز می کنیم و در سینی فر چرب شده با کره می گذاریم و مقداری مرغ در خمیر می ریزیم و به دلخواه پنیر روی آن می ریزیم و می گذاریم کناره های آن ما خمیر را آماده می کنیم و خمیر را مانند قایق آماده می کنیم ، حالا کناره های خمیر را با زرده پاک کرده و 20 دقیقه بگذارید تا اندازه آن بازگردد.

مرحله 5: مرغ را بپزید

سپس سینی فر را به مدت 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه در فر گازی قرار می دهیم تا رنگ آن طلایی شود ، سپس آن را از سینی جدا کرده و با سس مورد نظر سرو کنید. نوش جان!

نکات اصلی تهیه پیتزای مرغ

  • اگر از اجاق برقی یا توستر استفاده می کنید ، دما را روی 20 درجه پایین تنظیم کنید.
  • اگر فر شما جابجایی ندارد ، گریل را در انتها روشن کنید.
  • بهتر است یک کاسه آب داخل فر بگذارید تا نان خشک نشود.
  • قارچ یا انواع سبزیجات را به مواد اضافه کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای یادگیری طرز تهیه انواع خوراکی ها ، شاورمای مرغ خوشمزه با سس های مختلف را بخوانید.

برنامه را بارگیری کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا