آشپزی و تغذیه

پیتزا قارچ و پنیر | طرز تهیه پیتزا قارچ و پنیر | پیتزا با قارچ و پنیر


پیتزا یک غذای ایتالیایی است که در بین مردم جهان بسیار محبوب است و یکی از خوشمزه ترین وعده های غذایی در تمام کشورهای جهان به حساب می آید.

پیتزا قارچ و پنیر

پیتزا قارچ همانطور که از نام آن مشخص است ، قارچ ماده اصلی تشکیل دهنده آن است. پیتزا قارچ یک پیتزای بسیار ساده است که گیاهخواران می توانند از آن استفاده کنند زیرا در تهیه آن از گوشت و سوسیس استفاده نشده است. بافت و طعم این پیتزا بی نظیر است و طعم آن بسیار خوشمزه است. امروز در مجله دلتا مجلة پیتزا قارچ و پنیر ما یک گیاه بدون گوشت را به شما آموزش می دهیم. به ما بپیوند. اگر می خواهید غذاهای متنوعی با قارچ تهیه کنید ، حتماً این کار را انجام دهید پلو قارچ با مرغ با زعفران شما هم امتحان کنید

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا قارچ و پنیر

  • یک دستگاه اندازه گیری آب
  • مربا قاشق غذاخوری خمیر مایه
  • یک قاشق مرباخوری را شکر کنید
  • نصف فنجان روغن مایع
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • آرد به مقدار لازم

مواد اولیه متوسط ​​مواد تشکیل دهنده پیتزا قارچ

  • 500 گرم قارچ
  • فلفل قرمز
  • سس سس گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
  • 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • 5 گوجه فرنگی خشک
  • پیتزای پنیر به مقدار لازم
  • نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه ، پودر سیر و آویشن در صورت نیاز

طرز تهیه پیتزا قارچ و پنیر

مرحله اول

ابتدا باید خمیر را درست کنید ، برای این کار شکر را در یک فنجان آب ولرم بریزید و آن را هم بزنید. سپس خمیر فوری را ریخته ، هم بزنید و ظرف را به مدت 10 دقیقه بپوشانید تا خمیر پخته شود.

مرحله دوم

سپس آرد و نمک را با هم مخلوط کرده ، روغن را اضافه کرده و هم بزنید. سپس مخلوط را اضافه کرده و هم بزنید. حالا باید شروع به ورز دادن خمیر کنید ، اگر مواد خیلی رقیق است ، آرد را اضافه کنید و اگر خیلی سفت بود ، کمی آب ولرم به آن اضافه کنید تا نرم و نرم شود. سپس خمیر را به مدت 15 دقیقه ورز دهید و آن را به صورت گلوله درآورید و در ظرفی بریزید و روی آن را بپوشانید. بگذارید مواد یک ساعت و نیم استراحت کنند تا غلیظ و متورم شوند.

سطح سوم

در همین حال ، قارچ ها را بشویید ، خشک کنید و خرد کنید. سپس قارچ ها را در ماهی تابه با مقداری روغن روی حرارت زیاد تفت دهید تا آب آن گرفته شود. سپس فلفل خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید. سپس رب گوجه فرنگی و ادویه ها را اضافه کرده و مواد را هم بزنید تا بوی خام رب از بین برود. سپس آن را از روی آتش بردارید.

مرحله چهارم

بعد از یک ساعت و نیم وقتی خمیر غلیظ شد با مشت آن را پف کرده و با وردنه خمیر را در قالب مورد نظر بغلتانید. سپس روی خمیر را با سس گوجه فرنگی بپوشانید و مواد را روی آن بریزید. در آخر ، گوجه فرنگی خرد شده و پنیر پیتزا را اضافه کرده و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 35 دقیقه قرار دهید تا کاملاً پخته و طلایی شود. نوش جان.

پیشنهاد مطالعه: آموزش تهیه انواع غذاهای خوشمزه الأطباق را بیاموزید طرز تهیه پیتزای مکزیکی با سس سالسای ویژه ا خواندن.

برنامه را بارگیری کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا