آشپزی و تغذیه

پیتزا سیر و استیک | طرز تهیه پیتزا سیر و استیک | پیتزا استیک

در این آموزش طرز تهیه یک پیتزا سیر خوشمزه را به ساده ترین روش و مرحله به مرحله خواهید دید که امیدواریم از طعم بی نظیر این پیتزا لذت ببرید.

پیتزا سیر و استیک

اخیرا در لیست رستوران های فست فود، پیتزا سیر و استیک او جایگاه ویژه ای پیدا کرده است و طرفداران سرسخت خود را دارد. این پیتزای ساده با ترکیب عالی از استیک و چاشنی سیر، پیتزای فوق العاده خوشمزه ای است که می توانید در خانه درست کنید. با مجله دلتا با ما همراه باشید تا طرز تهیه پیتزا سیر و استیک را با هم یاد بگیرید.

عناصر

  • فیله گوشت گاو: 300 گرم
  • فلفل دلمه ای: 1 عدد
  • رزماری: 1 شاخه
  • روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا: 700 گرم
  • شیر: 3 فنجان
  • خمیر فوری: یک قاشق و نیم
  • روغن مایع: یک چهارم پیمانه
  • کره: 30 گرم
  • سیر: یک بوته و نیم
  • پونه کوهی: 1 قاشق چایخوری
  • پنیر پارمزان: 50 گرم
  • چاشنی ایتالیایی: 1 قاشق چایخوری
  • شکر: 1 قاشق چایخوری
  • سرکه بالزامیک: 4 قاشق غذاخوری
  • سس سویا: 3 قاشق غذاخوری
  • تخم گشنیز: 1 قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

طرز تهیه پیتزا سیر و استیک

مرحله اول

برای شروع، یک و نیم قاشق غذاخوری از مایع خمیر را در یک دوم فنجان آب ولرم بریزید و یک قاشق چایخوری شکر را اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس روی ظرف را بپوشانید و ده دقیقه بگذارید بجوشد تا مایع خمیر پف کرده و فعال شود.
1/2 فنجان شیر ولرم را در ظرف مناسبی بریزید و مایع خمیر فعال را با 2 قاشق غذاخوری روغن و 1 قاشق چایخوری نمک به آن اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر به دست آید (میزان آرد به دلیل جذب رطوبت مختلف نمی تواند دقیق باشد. آرد).

فاز دوم

خمیر فرم گرفته را روی سطح کار آردپاشی شده منتقل کنید و روغن را کم کم اضافه کنید و ده دقیقه ورز دهید. وقتی خمیر نرم شد، آن را در تابه روغنی ریخته و سلفون بپوشانید و در جای گرمی قرار دهید تا خمیر یک ساعت استراحت کند.
در این فاصله استیک ها را به صورت ورقه های نازک برش داده، زیپ می زنیم، یک شاخه رزماری، فلفل سیاه درشت خرد شده، دانه های گشنیز، سس سویا، سرکه بالزامیک، 4 حبه سیر، روغن زیتون را اضافه کرده، مخلوط کرده و در یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند. و طعم گوشت خوب خواهد بود.

طرز تهیه پیتزا سیر و استیک

سطح سوم

برای درست کردن سس سیر یک حبه سیر برداشته و روی آن را برش می دهیم. سپس روی فویل قرار دهید و کمی روغن زیتون، نمک دریا و فلفل سیاه به آن اضافه کنید. سیر را با فویل بپوشانید و به مدت نیم ساعت در فر قرار دهید تا نرم شود.
سیر پس از پخت با کمی فشار از پوست جدا می شود. سیر را با پشت چنگال خرد کنید. 30 گرم کره را در قابلمه ذوب کرده و سیر را اضافه کرده و کمی تفت دهید. سپس یک و نیم قاشق غذاخوری آرد سفید را اضافه کرده و 5 دقیقه دیگر تفت دهید. در این مرحله یک و نیم پیمانه شیر با دمای محیط را کم کم به ترکیب سس اضافه کنید. به هم زدن ادامه دهید تا سس غلیظ شود.

مرحله چهارم

در این مرحله پنیر پارمزان را به سس اضافه کرده، قابلمه را از روی حرارت بردارید، ادویه ایتالیایی، آویشن، کمی فلفل سیاه و نمک را اضافه کنید و هم بزنید.
بعد از تهیه سس، قارچ ها را ورقه ای برش دهید و فلفل دلمه ای را برش دهید.
خمیر را می گیریم، پای را می گیریم و در بشقاب آردپاشی شده منتقل می کنیم و به 3 نصف تقسیم می کنیم. هر چانه را صاف کنید تا اطراف آن کمی کلفت تر از وسط باشد، آن را با دست باز کنید و در سینی فر آردپاشی شده منتقل کنید.

مرحله پنجم

مقداری سس سیر را روی خمیر، کمی دورتر از مناطق اطراف بمالید. روی آن یک لایه پنیر پیتزا بریزید و برش های فیله طعم دار شده را روی پنیر قرار دهید. قارچ ها و فلفل ها را به تراکم دلخواه روی برش ها قرار دهید.
پیتزا را در فری که نیم ساعت از قبل گرم شده به مدت 30 دقیقه با دمای 200 درجه سانتی گراد و از ته گرم شده با فن به مدت 30 دقیقه قرار می دهیم.

پیشنهاد مطالعه: پیراشکی سرخ شده غذای خوشمزه و پرطرفدار را می خواند.

برنامه را دانلود کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا