آشپزی و تغذیه

پیتزا املت | طرز تهیه پیتزا املت | دستور پخت پیتزا املت

اگر از طرفداران فست فود هستید برای صبحانه یک پیتزای املت خوشمزه درست کنید زیرا به شما انرژی می دهد و بسیار پر است.

پیتزای املت

پیتزای املت این یکی از خوشمزه ترین انواع پیتزا است که در شام ، صبحانه و شام استفاده می شود و یک پیتزای درجه یک است و مطمئن باشید طعم آن را دوست خواهید داشت. اگر وقت ندارید ، خمیر را از شب قبل آماده کرده و در یخچال بگذارید ، سپس آن را برای صبحانه آماده کرده و بگذارید بپزد. امروز املت پیتزا را در مجله دلتا به شما آموزش می دهیم با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا املت

  • یک فنجان شیر
  • یک سنج آب
  • 1/3 فنجان روغن مایع
  • آرد به مقدار لازم
  • بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
  • خمیر مایه فوری 1 قاشق مرباخوری
  • نمک یک قاشق مرباخوری
  • یک قاشق مرباخوری را شکر کنید

مواد لازم برای پیتزای املت

  • گوجه گیلاسی 10 عدد
  • 4 عدد تخم مرغ
  • در صورت نیاز پنیر چدار یا خرد شده
  • کره قاشق غذاخوری
  • نمک به مقدار لازم

طرز تهیه پیتزای املت

مرحله 1: مواد را مخلوط کنید

ابتدا شیر و آب ولرم را در یک کاسه بزرگ بریزید ، سپس روغن خمیر ترش ، خمیر مایه ، شکر ، نمک ، بیکینگ پودر را اضافه کرده و هم بزنید تا مواد مخلوط شوند ، سپس مقداری آرد اضافه کرده و هم بزنید تا خمیر به تدریج جمع شود.

مرحله دوم: خمیر را بلند کنید

وقتی خمیر را جمع کردید ، شروع به ورز دادن کنید. خمیر را حداقل 10 دقیقه با دست ورز دهید تا نرم و پف دار شود ، خمیر را به صورت توپ درآورده و به مدت یک ساعت در محیط گرم بگذارید تا غلیظ و متورم شود.

مرحله سوم: خمیر را باز کنید

بعد از یک ساعت ، خمیر را با دست پف کرده و دوباره خمیر را ورز دهید ، سپس آن را به 5 قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را بیضی یا گرد باز کنید و در سینی فر از قبل چرب شده قرار دهید.

مرحله 4: مواد املت پیتزا را اضافه کنید

سپس کره را داخل تابه می ریزیم ، تخم مرغ ها را داخل تابه می شکنیم و کمی نمک و فلفل سیاه به آن اضافه می کنیم ، در واقع نیمی را آماده می کنیم و حالا نصف آن را به طور مساوی روی خمیر می ریزیم و هر رب گوجه فرنگی گیلاسی و کمی پنیر رنده شده را برش می دهیم. به بریزید.

مرحله 5: پیتزای املت را بپزید

حالا سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا پنیر آب شود و بپزید ، اگر فر شما همرفتی نداشت ، در انتها گریل را برای چند دقیقه روشن کنید تا سطح پنیر طلایی شود. نوش جان!

نکات اصلی تهیه پیتزای املت

  • تا جایی که ممکن است آرد اضافه کنید ، در غیر این صورت نان پیتزا خشک می شود.
  • فقط می توانید از مخلوط گوجه فرنگی و پنیر استفاده کنید.
  • در صورت تمایل ، می توانید از سبزیجات دیگر در تهیه پیتزای املت استفاده کنید.

پیشنهاد مطالعه: درباره انواع پنیر بادمجان خوشمزه برای انواع غذاهای خوشمزه بخوانید.

برنامه را بارگیری کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا