آشپزی و تغذیه

پیتزای بادمجان | پیتزا بادمجان ایتالیایی | پیتزا بادمجان ساده و راحت


پیتزای بادمجان یکی از انواع پیتزای ایتالیایی است که با روش پخت ساده و سریع مشخص می شود و می توان آن را به راحتی در خانه تهیه کرد.

پیتزای بادمجان

در این قسمت از مجله دلتا طرز تهیه پیتزای بادمجان ما به شما دوستان عزیز فست فود خوشمزه و دلچسب می دهیم و امیدواریم از این نوع پیتزا نهایت استفاده را ببرید.

پیتزای بادمجان یکی از خوشمزه ترین پیتزای ایتالیایی است و شما به راحتی می توانید این نوع پیتزا را در خانه بپزید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید. روش های مختلفی برای تهیه پیتزای بادمجان وجود دارد. همچنین می توانید از ذرت ، فلفل دلمه ای ، قارچ و برگ ریحان در این دستور پیتزا استفاده کنید.

عناصر

  • بادمجان کوچک: یک عدد
  • روغن زیتون: به میزان لازم
  • نمک ، فلفل و آویشن: به میزان لازم
  • پنیر موزارلا تازه: 250 گرم
  • پنیر پارمزان رنده شده: 1 قاشق غذاخوری
  • برگهای ریحان تازه: مقداری
  • گوجه فرنگی کوچک: یک عدد
  • سس گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
  • خمیر پیتزا آماده است
  • با طرز تهیه پیتزای بادمجان آشنا شوید

نحوه تهیه

ابتدا گوجه فرنگی و بادمجان را بشویید ، سپس بادمجان و گوجه فرنگی را پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید. مقداری روغن در ماهیتابه مناسبی بریزید و بادمجان را سرخ کنید. سپس روی میز کار آرد بپاشید و خمیر پیتزا را پهن کنید.

1 قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی را روی خمیر پیتزا بریزید. توجه داشته باشید که حدود یک یا دو اینچ در هر طرف خمیر باید بدون سس باشد. بادمجان سرخ شده را به طور مساوی روی خمیر پهن کرده و پنیر موزارلا تازه را به صورت حلقه برش دهید. سپس برش ها را روی خمیر بگذارید و مقداری پنیر پارمزان روی پیتزا بپاشید.
گوجه فرنگی های خرد شده را روی پیتزا بگذارید ، مقداری فلفل ، نمک و آویشن روی پیتزا بپاشید و برگ های ریحان را روی پیتزا قرار دهید. سپس کمی روغن زیتون روی پیتزا بریزید. همچنین می توانید انواع دیگر بادمجان ها را در مجله بخوانید.

آخرین مرحله

در این مرحله از طرز تهیه پیتزای بادمجان ، خمیر را در سینی فر می گذاریم. سپس سینی را روی لایه وسط فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم پیتزا در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه بپزد و پنیر روی پیتزا ذوب شود. پیتزا را از فر خارج کرده و مقداری پودر پنیر پارمزان روی آن بپاشید. سپس پیتزا را به صورت ورقه ای برش داده و روی بشقاب سرو مناسب قرار دهید.

پیشنهاد مطالعهسالاد روسی ، یک سالاد خوشمزه و جذاب را بخوانید.

برنامه را بارگیری کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا