آشپزی و تغذیه

پیاز پلو | طرز تهیه پیاز پلو | پیاز پلو اردبیلی | سوغان پلو | پیاز پلو سنتی


در زبان ترکی پیاز را سوگان می نامند به همین دلیل به این غذا سوف پلو نیز گفته می شود. این غذا طعم و طعم بسیار خوبی دارد و در بین اهالی اردبیل بسیار محبوب است.

پیاز پیاز

پیاز پیاز یا سوقان پلو یکی از غذاهای خوشمزه و مقوی اردبیل است. برای تهیه این پلو خوشمزه ، باید یک پیاز کوچک بنفش تهیه کنید و آن را به درستی سرخ کنید. این غذا را می توانید مانند سایر غذاهای سنتی همراه گوشت ، مرغ یا گوشت چرخکرده فراهم کردن امروز در مجله دلتا مجلة طرز تهیه پیاز پلو با گوشت چرخ کرده را به شما آموزش می دهیم. با ما بمان

مواد لازم برای تهیه پلو برنج سنتی

  • 10 پیاز کوچک بنفش
  • 3 فنجان برنج
  • گوشت چرخ کرده 200 گرم
  • 2 پیاز متوسط
  • نمک و آبلیمو در صورت نیاز
  • آرد نخودچی 2 قاشق غذاخوری
  • زعفران را به مقدار لازم خیس کنید
  • در صورت لزوم فلفل سیاه و سماق

طرز تهیه اردوی پلو با گوشت چرخ کرده

مرحله اول

کدو تنبل را پوست گرفته و رنده کرده و آب آن را بگیرید. مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و پیازها را با مقداری نمک و آبلیمو خوب تفت دهید تا دانه ها نرم و طلایی شوند. حتماً آن را به آرامی گرم کنید تا قهوه ای شود.

مرحله دوم

پیاز را ریز رنده کرده ، در ظرف بچینید و با گوشت ، آرد نخود ، نمک ، فلفل سیاه و سماق خرد کنید. سپس مواد را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا یخ بزند. در همین حین ، پیاز دیگر را ریز خرد کرده و در ظرف را تفت دهید تا روشن شود و شیشه ای شود.

سطح سوم

مواد را از یخچال بیرون آورده ، اندازه گردو را از گوشت برداشته و با دست می پیچیم. مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و گوشت سرخ شده را پس از داغ شدن در روغن سرخ کنید. در آخر ، وقتی گوشت سات شد ، مخلوط پیاز داغ مرحله قبل را اضافه کنید و کنار بگذارید.

مرحله چهارم

سپس برنجی را که قبلاً با کمی نمک خیسانده اید روی آتش بگذارید تا جوش بیاید. در حالی که در حال جوش است کف را روی برنج قرار داده و برنج را آبکش کنید. سپس روغن را در ته قابلمه ریخته و قابلمه مورد نیاز را قرار می دهیم. مقداری پیاز سرخ شده و مقداری گوشت سرخ شده را روی یک لایه برنج قرار داده و در آخر زعفران را روی آن بریزید. این کار را تکرار کنید تا گوشت ، برنج و پیاز نرم شوند ، سپس برنج را به مدت 45 دقیقه بپزید. پس از پخت ، برنج را در ظرف مناسب سرو بریزید و آن را با چند تکه گوشت سرخ شده و مقداری برگ گشنیز تزیین کنید. نوش جان.

نکات اصلی در تهیه پلو پیاز

  • همچنین می توانید برنج را جداگانه تهیه کنید و هنگام سرو به پیاز و گوشت چرخ کرده اضافه کنید.
  • تهیه پیاز داغ و مخلوط کردن آنها با گوشت سرخ شده اختیاری است.
  • می توانید به جای آرد نخود از آرد یا آرد سوخاری استفاده کنید.

پیشنهاد مطالعه: آموزش تهیه انواع غذاهای خوشمزه الأطباق را بیاموزید پلو یونانی با مرغ ، غذایی معطر خواندن است

برنامه را بارگیری کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا