آشپزی و تغذیه

پودینگ انبه | طرز تهیه پودینگ انبه | دستور پودینگ انبه خوشمزه


پودینگ انبه یکی از خوشمزه ترین دسرهایی است که با انبه درست می شود و برای فصل تابستان که انبه بیشتری پیدا می شود بسیار مناسب است. با تهیه این دسر جذاب می توانید از خواص انبه لذت ببرید و از طعم خاصی لذت ببرید.

پودینگ انبه

پودینگ دارای بافتی بسیار صاف است و با طعم و مزه های مختلف تهیه می شود. این پودینگ در بازارهای آماده موجود است ، اما تهیه آن در خانه سالم تر و سرگرم کننده تر است. می توانید این دسر را با میوه های دیگر درست کرده و به صورت جداگانه سرو کنید. امروز در مجله دلتا پودینگ انبه ما کرم و پودر ژلاتین را به شما آموزش می دهیم. به ما بپیوند.

مواد لازم برای تهیه پودینگ انبه

  • انبه 150 گرم
  • خامه صبحانه 150 گرم
  • 3 تا 4 قاشق غذاخوری شکر
  • پودر ژلاتین یک قاشق مرباخوری
  • 5 قاشق غذاخوری آب

طرز تهیه پودینگ انبه با خامه و پودر ژلاتین

مرحله 1: ژلاتین را بپزید

ابتدا آب سرد و پودر ژلاتین را در یک کاسه بریزید ، سپس آن را روی بخار غیر مستقیم بخار آب قرار دهید و اجازه دهید ذرات ژلاتین حل شوند یا می توانید ژلاتین را به مدت 1 دقیقه در توان 900 وات در مایکروویو قرار دهید.

مرحله دوم: انبه را اضافه کنید

انبه را از وسط نصف کنید ، تفاله را بردارید و پوست آن را بگیرید ، سپس آن را خرد کرده و در مخلوط کن یا مخلوط کن بریزید ، ژلاتین چاشنی را اضافه کنید و بگذارید تا اجزای ماش برای چند دقیقه یکدست شوند. می توانید از برق استفاده کنید. چرخ گوشت ، همچنین استفاده می شود.

مرحله 3: شکر و خامه را اضافه کنید

سپس شکر و خامه را در کاسه ای می ریزیم و با همزن دستی یا قاشق هم می زنیم تا شکر کاملا حل شود ، سپس آن را به مخلوط انبه له شده اضافه کرده و چند دقیقه می گذاریم تا مواد یکدست و یکدست شوند.

مرحله 4: پودینگ انبه را آماده کنید

در حال حاضر ، دسر ما آماده است. فنجان های یک نفره را انتخاب کنید و دسر را درون آنها بریزید و آنها را به مدت 3 تا 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شوند ، سپس آنها را برای سرو سرو کنید و با برش های انبه و کمی خامه شیرینی ، به دلخواه تزیین کنید. نوش جان!

نکات کلیدی در تهیه پودینگ انبه

  • می توانید آن را با قالب پلاستیکی یا فلزی چرب کرده و به عنوان ژل سرو کنید ، اما برای این کار باید 2 قاشق غذاخوری ژلاتین به آن اضافه کنید تا از قالب خارج شود.
  • اگر می خواهید پودینگ داشته باشید و آن را در همان ظرف سرو کنید ، مقدار ژلاتین را طبق دستور بریزید.
  • اگر می خواهید رنگ بیشتری داشته باشید ، از کمی رنگ خوراکی استفاده کنید.
  • اگر برای تهیه آب نبات عجله دارید ، آن را در فریزر قرار دهید ، اما مراقب باشید آب نبات یخ نزند.
  • می توانید مخلوطی از ژله و آب نبات تهیه کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای یادگیری طرز تهیه انواع دسرهای خوشمزه ، مقاله شیر و عسل برنج خوشمزه ما را بخوانید.

برنامه را بارگیری کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا