آشپزی و تغذیه

پنیر کبابی | طرز تهیه پنیر کبابی | دستور پخت پنیر کبابی


به عنوان یک عاشق پنیر کبابی ، شاید برای شما جالب باشد که بدانید پنیر کبابی ابتدا توسط قبرسی ها با نام هولوم طبخ شد.

پنیر کبابی

پنیر کبابی از نقطه ذوب بالایی برخوردار است و این ویژگی به اندازه ای است که به دوستداران آن اجازه می دهد آن را سرخ یا سرخ کنند. این پنیر که حتی در صورت گرم شدن نیز بافت خود را حفظ می کند ، می تواند در غذاهای مختلفی استفاده شود و یا به عنوان یک وعده عصرانه کامل سرخ شود و روی میز میل شود. مجله دلتا مجلة بیایید نگاهی بیاندازیم و یاد بگیریم که چگونه این غذای خوشمزه را درست کنیم.

مواد لازم برای تهیه پنیر کبابی سرخ شده

  • دو تخم مرغ
  • پودر بیکینگ 100 گرم
  • پنیر کبابی 200 گرم
  • روغن مایع برای سرخ کردن به مقدار لازم

طرز تهیه پنیر کبابی سرخ شده

پنیر

مرحله اول

حدود یک ساعت قبل از پخت ، پنیر را از فریزر خارج کنید تا آب شود. وقتی پنیر نرم شد ، آن را به اندازه دلخواه برش دهید.

مرحله دوم

ما تخم مرغ ها را در یک کاسه زده و هر تکه پنیر را ابتدا در تخم مرغ ها و سپس در آرد سوخاری می زنیم. می توانید این روند را دوباره تکرار کنید تا یک لایه ضخیم آرد سوخاری روی پنیر بپوشاند.

سطح سوم

هنگامی که پنیر کبابی با آرد سوخاری پوشانده شد ، هر برش را در روغن داغ فرو کنید.

مرحله چهارم

هر طرف پنیر بعد از حدود 2 دقیقه قهوه ای می شود و بعد از طلایی شدن هر دو طرف می توانید پنیر کبابی را از روغن خارج کرده و سرو کنید.

برای طعم دادن به پنیر کبابی نیازی به افزودن نمک نیست و در صورت تمایل می توانید آن را با سس مورد علاقه خود سرو کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای یادگیری طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ ، یک پیشنهاد متفاوت و جالب تببوله را با پنیر کبابی بخوانید.

برنامه را بارگیری کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا