آشپزی و تغذیه

پنیر سوخاری | طرز تهیه پنیر سوخاری | دستور پخت پنیر سوخاری


پنیر سرخ شده یکی از معروف ترین غذاهای سرخ شده بین المللی است که با طعم های مختلف تهیه می شود.

پنیر سرخ شده

پنیر سرخ شده یک میان وعده جذاب یا میان وعده بسیار خوشمزه که با پنیر موزارلا درست می شود. این غذا از غذاهای مورد علاقه مردم برزیل و جمهوری دومینیکن محسوب می شود و در برخی کشورها مانند قبرس به عنوان صبحانه نیز مصرف می شود. پنیر سرخ شده با آرد سوخاری پوشانده شده و در روغن داغ سرخ شده است. این آرد سوخاری به راحتی درست می شود و می توانید آن ها را در خانه درست کنید و مطمئن هستید که بچه ها آرد سوخاری را دوست خواهند داشت. پنیر سرخ شده که با تاپینگ ترد و سس تند سرو می شود، بافتی منحصر به فرد و نرم دارد و می توانید آن را با سایر فست فودها استفاده کنید. فینگر فودها غذاهایی آسان، ساده و همه کاره هستند که ما را از غذاهای تکراری دور می کنند. با مجله دلتا با من باش.

عناصر

  • پنیر موزارلا 200 گرم
  • 3 عدد تخم مرغ
  • 1 فنجان آرد سفید
  • 1 فنجان بکینگ پودر
  • فلفل سیاه و پودر سیر به مقدار لازم

طرز تهیه پنیر سرخ شده

مرحله اول

تخم مرغ، فلفل سیاه و پودر سیر را با چنگال خوب بزنید تا لخته ها از بین بروند. آرد سفید را در ظرف دیگری بریزید و آرد سوخاری را به ظرف دیگری اضافه کنید (می توانید از آرد سوخاری پانکو هم استفاده کنید).

فاز دوم

ابتدا پنیر را در آرد سفید بپیچید تا رطوبت پنیر گرفته شود و پنیر به تخم مرغ بچسبد. سپس در مخلوط تخم مرغ آغشته کنید و در انتها آرد سوخاری را بزنید و روی پنیر را کاملا با آرد سوخاری بپوشانید. تخم مرغ و آرد سوخاری را دوباره با همزن بزنید، در واقع مرحله آخر را دو بار تکرار کنید تا آرد سوخاری کاملا بچسبد و در حین سرخ کردن پارگی نکند.

سطح سوم

داخل شیر در حال جوش روغن مخصوص سرخ کردنی بریزید و بگذارید کاملا داغ شود. یکی از مهمترین نکات در مورد پنیر سرخ شده گرم بودن آن است. سپس پنیر سرخ شده را در روغن سرخ کنید و روی دستمال روغنی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. سپس با سس تند یا سس کچاپ سرو کنید.

نکات مهم

  • اگر روغن سرد باشد یا به اندازه کافی داغ نباشد، آرد سوخاری از پنیر جدا می شود.
  • اطمینان حاصل کنید که روغن کافی برای خیس کردن پنیر سرخ شده وجود دارد.
  • به جای موزارلا پاستا، می توانید از توپ پنیر نیز استفاده کنید و آن را به ابعاد دلخواه برش دهید.
  • پنیر موزارلا باید تازه باشد وگرنه پنیر نمی چسبد.
  • این غذا را حتما گرم سرو کنید چون اگر سرد شود منبسط نمی شود.
  • می توانید این غذا را آماده کرده و در فریزر قرار دهید تا هر زمان که خواستید در روغن سرخ کنید.
  • بعد از گرم شدن روغن حرارت را کم کنید و بگذارید پنیر روی حرارت ملایم آب شود. اگر حرارت زیاد باشد، آرد سوخاری می سوزد، در حالی که پنیر هنوز آب نشده است.

پروپوزال مطالعهساندویچ ماهی تن، یک شام سبک و آرام بخوانید.

برنامه را دانلود کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا