آشپزی و تغذیه

پنکیک ساده | طرز تهیه پنکیک ساده | طرز تهیه پنکیک | دستور تهیه پنکیک خوشمزه

آیا آمادگی تهیه یک صبحانه خوشمزه را دارید؟ می توانید پنکیک ها را با بیکن و پنیر چدار مخلوط کنید ، یا می توانید آنها را به سادگی تهیه و سرو کنید.

پنکیک ساده

پنکیک یکی از آن غذاهای صبحانه است که همه فکر می کنند طرز تهیه آن را می دانند و تعداد کمی از افراد می توانند آن را با بافت کرکی و ظاهر خوب درست کنند. پنکیک را می توان یک صبحانه کامل دانست که در کمتر از 15 دقیقه آماده می شود و شما را برای چندین ساعت سیر نگه می دارد.

صبحانه نیازی به صف در صبح زود در نانوایی را از بین می برد. امروز در مجله دلتا تهیه شده است پنکیک ساده ما به شما آموزش می دهیم که طعم دهید و آن را به دلخواه خود ارائه دهید. پنکیک های ساده دارای طعم دلپذیر و بافت کرکی هستند که می توانند هرکسی را وسوسه کنند.

عناصر

  • یک پیمانه آرد
  • شیر پر چرب ، سه چهارم فنجان
  • کره پاستوریزه 50 گرم
  • قاشق شکر
  • یک عدد تخم مرغ
  • بیکینگ پودر با یک قاشق مرباخوری
  • وانیل 1.4 قاشق چایخوری
  • نمک 1.4 قاشق چایخوری

طرز تهیه یک پای ساده و خوشمزه در خانه

مرحله اول

پنکیک ساده بهترین انتخاب برای یک صبحانه سریع و خوشمزه است ، بنابراین مواد لازم را هم اکنون تهیه کنید ، موسیقی زنده کننده را روشن کنید و دست به کار شوید. ابتدا 40 گرم کره پاستوریزه را در یک ماهیتابه کوچک روی حرارت ملایم با گاز قرار دهید تا ذوب شود. همچنین می توانید از مایکروویو برای ذوب شدن کره استفاده کنید.

فاز دوم

سپس شیر پرچرب را در یک کاسه بریزید ، تخم مرغ و کره آب شده را اضافه کرده و با همزن دستی خوب آنها را خوب مخلوط کنید. مهم است بدانید که روش سوئدی برای تهیه پنکیک برای صبحانه چیزی شبیه به این است.

سطح سوم

آرد الک شده ، شکر ، نمک ، بیکینگ پودر و وانیل را به آرامی به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط یکدست شود. البته اگر گیاه خوار هستید و شیر مصرف نمی کنید ، می توانید از شیر سویا استفاده کنید.

مرحله چهارم

حتماً از اسپاتول یا میکسر دستی به جای همزن برقی استفاده کنید تا آرد را با مواد مخلوط کنید تا هنگام پختن پنکیک ها کمی ترد و پفکی شوند. در همین حال ، یک تابه نچسب را گرم کنید ، و اگر یک تابه نچسب ندارید ، می توانید کف تابه را با کره چرب کنید تا پنکیک ها به ته آن نچسبند.

مرحله پنجم

نصف قاشق چایخوری از مخلوط پنکیک را بردارید و آن را در وسط سینی بریزید. توجه داشته باشید که اندازه آن نباید خیلی بزرگ یا خیلی کوچک باشد. وقتی حباب روی پای ها چرخید یک طرف پای شما آماده است. توجه داشته باشید که پای شما باید کاملاً حباب دار باشد ، بنابراین برای برگرداندن آن عجله نکنید و این کار را با حوصله انجام دهید.

مرحله ششم

با استفاده از یک قاشق چوبی ، پنکیک را به آرامی روی آن بچرخانید و بگذارید با حرارت متوسط ​​بپزد. معمولا 1-2 دقیقه طول می کشد تا هر پنکیک آماده شود. با استفاده از این مواد می توانید 10 تا 12 کلوچه برای صبحانه میل کنید. می توانید این پای را به صورت کلاسیک با کره و عسل یا با آب انگور ، شربت گیلاس ، سس شکلات ، میوه های مختلف در هر فصل یا هر شیرین کننده دیگری که دوست دارید سرو کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای یادگیری طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه ، طرز تهیه توپ نارگیل را مطالعه کنید.

برنامه را بارگیری کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا