آشپزی و تغذیه

پلو یونانی | طرز تهیه پلو یونانی | پلو یونانی با مرغ | پلو یونانی با مرغ حلزونی

پلو یونانی از آن دسته غذاهایی است که با ترکیب انواع مختلف سبزیجات طعم متفاوتی دارد.

پلو یونانی

در پلو یونانی از انواع سبزیجات استفاده می شود ، بنابراین به آن سبزی پلو نیز می گویند. این غذا به دلیل ترکیبات مختلف رنگارنگ و معطر است و شباهت زیادی به آن دارد پلو مکزیکی که قبلاً آموزش داده ام. امروز در مجله دلتا مجلة ما با نوار مرغ بسیار خوشمزه به شما ماهی پلو یونانی را آموزش می دهیم. با ما بمان

مواد لازم برای تهیه پلو یونانی

  • 3 فنجان برنج
  • نصف فنجان فلفل سبز خرد شده
  • نصف فنجان فلفل قرمز خرد شده
  • نخود فرنگی در یک فنجان
  • ذرت پخته شده در یک فنجان
  • قارچ برش خورده 2 لیوان
  • 10 فیله مرغ
  • آب مرغ یا آب مرغ در یک فنجان
  • کره 50 گرم
  • 2 عدد پیاز
  • زعفران خرد شده در صورت نیاز
  • 2 تا 3 جزیره
  • نمک ، فلفل ، زردچوبه ، پودر سیر و پودر فلفل قرمز در صورت نیاز

طرز تهیه پلو یونانی با فیله مرغ ليه

مرحله اول

نوارهای مرغ را بشویید و تمیز کنید. سپس آنرا از وسط خرد کرده و با نمک ، فلفل سیاه ، پودر سیر و پودر پاپریکا به خوبی مالش داده و به مدت یک ساعت در یک ظرف ضد هوای بگذارید تا مزه آن خوب شود.

مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و صبر کنید تا گرم شود. سپس قارچ های خرد شده را با 1 قاشق چای خوری آب لیمو اضافه کرده و تفت دهید تا آب قارچ استخراج شود. سپس قارچ ها را از ماهیتابه خارج کرده و پیازهای شسته و خرد شده را در همان قالب با کمی زردچوبه و فلفل سیاه تفت دهید تا سبک شوند.

مرحله دوم

وقتی پیازها سبک شد ، ذرت و نخود شسته و بخارپز شده را به همراه فلفل خرد شده ، قارچ تفت داده شده و هویج خرد شده به پیاز اضافه کرده و خوب تفت دهید. در آخر ، کمی نمک و پودر فلفل قرمز اضافه کنید و سپس آن را از روی حرارت بردارید.

سطح سوم

برنج را در مقداری نمک خیس کنید. سپس آن را روی آتش بگذارید و نوک یک قاشق چای خوری زردچوبه را به برنج اضافه کنید تا رنگ پلو یونانی بیشتر شود. برنج را بیش از هر زمان دیگری تخلیه کنید و روغن را در ته قابلمه بریزید. ته قابلمه مناسب را در ته قابلمه بریزید و یک لایه برنج و یک لایه مواد پلو روی آن بریزید و این روند را ادامه دهید تا مواد تمام شود. سپس یک قطعه عصاره مرغ را با کمی آب جوش حل کرده ، روی کره برنج را با کره ذوب شده بریزید و پلو را به مدت 45 دقیقه بپزید.

مرحله چهارم

نوارهای مرغ با طعم را از یخچال خارج کرده و با خلال دندان بپیچید. کمی روغن و زعفران در ماهیتابه بریزید تا فیله حلزون مرغ گرم شود و سرخ شود. وقتی پلو یونانی تخمیر شد ، آن را در ظرف سرو ریخته و نوارهای مرغ را کنار آن قرار داده و سرو کنید. نوش جان.

پیشنهاد مطالعه: طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه را بیاموزید پلو خوشمزه عربی با مرغ و بادمجان خواندن است

برنامه را بارگیری کنید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا