آشپزی و تغذیه

پلو مرغ و قارچ | طرز تهیه پلو مرغ و قارچ | دستور پخت پلو مرغ و قارچ


پلو قارچ مرغ یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که با مواد مختلف تهیه می شود و طعمی فراموش نشدنی را برای شما به ارمغان می آورد.

پلو مرغ و قارچ

پلو مرغ و قارچ این غذا یکی از خوشمزه ترین و محلی ترین غذاهای ترکی است. ترکیبات اصلی این پلو محبوب برنج ، گوشت سفید و قارچ است که با پسته ، زرشک و زعفران کاملاً مخلوط شده و یک غذای سالم و مغذی را فراهم می کند. شما می توانید این غذای خوشمزه و مقوی را خیلی راحت در خانه تهیه و سرو کنید. منتظر مجله دلتا باشید.

عناصر

برنج: 4 فنجان
سینه مرغ: 200 گرم
قارچ: 200 گرم
پیاز متوسط: یک عدد
خلال پسته: 50 گرم
زرشک: 50 گرم
آب لیمو: یک قاشق غذاخوری
روغن: به میزان لازم
زعفران: به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

طرز تهیه

  • برنج را قبل از پخت چند ساعت در 5 فنجان آب خیس کنید. سپس برنج را خیس کرده و گربه را آماده کنید.
  • سینه مرغ را به قطعات مربع برش دهید. کمی روغن در ماهیتابه بریزید و تکه های مرغ را بجوشانید ، سپس آنها را سرخ کنید.
  • سپس پیاز را رنده کرده و به مرغ اضافه کرده و تفت دهید.
  • قارچ ها را به صورت ورقه ای برش دهید. سپس قارچ ، ادویه و آب لیمو را به مرغ اضافه کرده و سرخ کنید.
  • زرشک را بشویید و به همراه خلال پسته و زعفران به مواد اضافه کنید.
  • حرارت را خاموش کنید و مخلوط مرغ را روی برنج بریزید و سرو کنید. اگر به مخلوط پلو علاقه دارید ، طرز تهیه کباب سماق را در مجله بخوانید.

همچنین می توانید مرغ و قارچ پلو را بدون مرغ و گوشت قرمز بپزید. قارچ حاوی انواع ویتامین ها و مواد معدنی مانند ویتامین BD ، پتاسیم ، نیاسین ، سلنیوم و ریبوفلاوین است که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن ، درمان کم خونی ، حفظ سلامت استخوان ها ، کنترل فشار خون بالا ، حفظ سلامت پوست و مو و کاهش وزن می شود. … خواهد شد

پیشنهاد مطالعهدر مورد کتلت های ترد و خوشمزه به روش سنتی بیشتر بخوانید.

برنامه را بارگیری کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا