آشپزی و تغذیه

پاستا صدفی شکم پر |طرز تهیه پاستا صدفی شکم پر


پوسته جامبو شکم نوعی پاستای پوسته ای شکل است که بسیار بزرگتر از پاستای معمولی است. دلیل اصلی این نوع پاستا این است که می توان آن را با ماکارونی پر کرد.

ماکارونی صدفی شکم پر

در تهیه پوسته جامبو از شکم پر از گوشت چرخ کرده و پنیر استفاده می شود. زمان زیادی برای تهیه این غذا صرف نمی شود ، بنابراین در اسرع وقت آماده شوید و شکم جامبو را با گوشت و پنیر در خانه درست کنید. در ادامه با مجله دلتا همراه باشید تا با نحوه تهیه آن بیشتر آشنا شوید ماکارونی صدفی شکم پر به شما یاد بدهم

مواد لازم برای تهیه پوسته جامبو پر از گوشت و پنیر

  • یک بسته رشته فرنگی جامبو چیلی
  • گوشت چرخ کرده 500 گرم
  • 2 عدد فلفل دلمه ای
  • قارچ 200 گرم
  • پنیر صبحانه (فتا) 100 گرم
  • دو حبه سیر
  • رب گوجه فرنگی
  • یک عدد پیاز
  • قاشق چای خوری آویشن
  • نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه به میزان لازم

نحوه تهیه

مرحله اول

پوسته های جامبو رشته فرنگی صدفی خوشمزه ای هستند که با پنیر و مواد دیگر پر شده و در فر پخته می شوند. برای تهیه این پاستا ، پوسته پر از قابلمه را برداشته و ذوب کنید. قابلمه را روی اجاق گاز قرار دهید تا آب به جوش بیاید. وقتی آب به جوش آمد ، ماکارونی را اضافه کنید و به مدت 20 دقیقه روی حرارت زیاد بپزید. ماکارونی را بعد از پخت آبکش کنید.

فاز دوم

یک ماهیتابه را روی اجاق گاز قرار دهید. روغن سرخ کردنی را اضافه کنید و بگذارید روغن داغ شود. سپس پیاز را خرد کرده و به آن اضافه کنید. اجازه دهید پیازها نرم شوند. فلفل دلمه ای را خرد کرده و به آن اضافه کنید. قارچ ها را به قطعات کوچک خرد کرده و در تابه بریزید. وقتی آب میوه تمام شد ، گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت دهید.

سطح سوم

وقتی گوشت کباب شد ، رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و خوب سرخ کنید. سپس نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه و آویشن را به مواد اضافه کرده و صبر کنید تا آب به طور کامل تبخیر شود. مقدار نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به ذائقه شما بستگی دارد ، می توانید آن را به میزان دلخواه افزایش یا کاهش دهید.

مرحله چهارم

فر را به مدت 10 دقیقه روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. ماکارونی آبکش شده را با مواد داخل یک ماهیتابه کامل پر کنید. روی آن پنیر بریزید. پاستا را در ظرف فر بگذارید و به مدت 20 دقیقه در وسط فر قرار دهید ، تا خوب پخته و آماده شود. سپس جامبو شکم پر را از فر خارج کرده و به دلخواه تزئین کنید. ماکارونی صدفی شکم پر آماده است. نوش جان!

نکاتی در مورد تهیه پوسته های شکم جامبو – آنها را با گوشت و پنیر پر کنید

  • می توانید از پنیرهای دیگر مانند پارمزان یا موزارلا برای تهیه پوسته های جامبو پر شده با گوشت و پنیر استفاده کنید.
  • اگر می خواهید پوست جامبو طعم تندی داشته باشد ، فلفل سیاه بیشتری اضافه کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای یادگیری طرز تهیه انواع خوراکی ها ، طرز تهیه مرغ استراگانوف را در یک رستوران روسی با سس مخصوص بخوانید.

برنامه را بارگیری کنید














نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا